Magazin Oto tamircisi Gökhan

Oto tamircisi Gökhan

Paylaş
Oto tamircisi Gökhan

Pop müziğin yakışıklı ismi Gökhan Özen “Milyoner” isimli yeni albümünün ilk klibinde, çıkış parçası 'Budala' için kamera karşısına geçti

Klibinin yönetmen koltuğunda da kendisi oturan Gökhan Özen, çekimler sırasında araba tamirhanesinde çalışan başına buyruk bir kalfayı canlandırdı. Zengin kız- fakir genç temalı yeni klipte Gökhan Özen, tamirhanedeki zengin bir müşterinin Ferrari'sini gezmek için bir geceliğine kaçırıyor ve bu sırada bir kıza aşık olup bir maceraya atılıyor.

Haberin Devamı

İstanbul – Galata Köprüsü, Boğaz Köprüsü ve Sanayi mahallesinde bir tamirhanede gerçekleşen çekimlerde Gökhan Özen’e Sırbistanlı Model Sonja Zaric eşlik ediyor.

‘HERKESİN UĞRUNA ‘BUDALA’ OLDUĞU BİRİSİ VARDIR’


Üç yıl aradan sonra dinleyicileriyle kucaklaştığı için oldukça heyecanlı olan Gökhan Özen, yeni klip şarkısı Budala için ise; ‘Bu klipte aslında herkesin aşina olduğu bir klişe zengin kız- fakir genç hikayesini anlatıyoruz. Fakat bu kez sürpriz bir finalle… E sonuçta herkesin uğruna ‘Budala’ olduğu biri muhakkak vardır.’ diyerek duygularını ifade etti.

Seyhan Müzik ve Han Medya ortak etiketi ile dinleyicisiyle buluşan ‘Milyoner’ adlı albümümde yer alan 13 şarkının tamamında Gökhan Özen ismi göze çarpıyor. ‘Milyoner’in tüm kayıtları genç sanatçının yeni kurduğu Han Records’ta yapıldı. Albümde bir s¸arkı ve bir versiyon hariç tüm aranjelere imzasını atan Gökhan Özen, yorumcu kimligˆinin yanı sıra müzisyen olarak da kendini tam olarak bu albümde ifade ediyor.

Haberin Devamı

POSTA MAGAZİN