Dünya Otobüs durağında yarım saat seviştiler

Otobüs durağında yarım saat seviştiler

Paylaş
Otobüs durağında yarım saat seviştiler

İngiltere bu çifti konuşuyor... Ülkenin çok satan tabloid gazetelerinden The Sun, bir otobüs durağında kimseye aldırmadan alenen seks yapan bir çifti sayfalarına taşıdı

Londra’nın kuzeyindeki Holloway’de yaşanan olayda, görgü tanıkları bir adam ile bir kadının otobüs durağında cinsel ilişkiye girdiklerine şahit oldu. Videoya çekilen görüntülerde kadın adamın üstüne çıkmış vaziyette görülürken, adam kameraya konuşuyor ve videoyu çekenleri tehdit ediyor. Adamın kameraya, “Defolun gidin, kendi işinize bakın” diye bağırdığı görülürken, el hareketleri yaptığı da dikkat çekiyor.

ÖNCE SARILIP ÖPÜŞTÜKLERİNİ SANDILAR, SONRA...


The Sun’a konuşan görgü tanıkları, “Otobüs bekleyen insanlar olmasına rağmen yarım saat boyunca hiç çekinmeden seviştiler. Hiç utanmaları yoktu. Herkes başta çiftin öpüşüp sarıldığını sandı ama adamın cinsel organı görülüyordu ve kadının iç çamaşırı da bileklerindeydi” dedi.

Sözcü'nün aktardığına göre, İngiliz polisi herhangi bir şikayet gelmediği için duruma müdahale etmediklerini açıklarken, geçtiğimiz ay bir çift sokakta seks yaptıkları için gözaltına alınmıştı.

İşte çevredikerin hayretle izledikleri o anlar...

Haberin Devamı