Gündem Otobüste 5 saat mahsur kaldılar!

Otobüste 5 saat mahsur kaldılar!

Paylaş
Otobüste 5 saat mahsur kaldılar!

Hadımköy'de kar nedeniyle yolların kapanması üzerine halk otobüsü yolda kaldı. Araç içinde 5 saat mahsur kalan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

İstanbul’da üç gündür etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. TEM Otoyolu Hadımköy-Beylikdüzü bağlantı yolu yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapandı. Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için yola çıkan vatandaşlar, araçlarında mahsur kaldı. Sabahın erken saatlerinde Yenibosna’ya gitmek için yola çıkan bir halk otobüsü ise yolun kapalı olması nedeniyle yolda kaldı.

Otobüs sürücüsü Yenibosna’ya gidemeyince geri dönmek istedi. Ancak yolun kapalı olması nedeniyle geri de dönemeyen araç içindeki yolcular 5 saat mahsur kaldı. Bazı vatandaşlar ise araçlarından inerek işlerine yürüyerek gitti. Yoğun kar yağışının ardından çok sayıda TIR da karla kaplı yollarda mahsur kaldı.

İSTANBULLULAR İŞE YÜRÜYEREK GİTTİ

İstanbul’da etkili olan kar yağışı, sabah işe gitmek için yola çıkan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Araçlarını kardan çıkaramayan vatandaşlar, işe yürüyerek gitmek zorunda kaldı.

İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı hayatı felç etti. İşe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar, yolların kapalı olmasıyla hayal kırıklığına uğradı. Yolların buz tutması nedeniyle araçlarını kullanamayan vatandaşlar, çareyi yürümekte buldu. Kar nedeniyle trafik felç olunca, araçlar da yolda kaldı. Vatandaşlarını çoğu araçlarını yolda bırakıp işe gitmek için yürümeyi tercih etti. Ara sokakların karla kaplı olması nedeniyle araçlar kar içinde kalırken, soğuk havada yürüyemeyen vatandaşlar ise toplu taşıma araçlarını kullandı.

İHA