Gündem Otomobil apartman boşluğuna uçtu

Otomobil apartman boşluğuna uçtu

Paylaş
Otomobil apartman boşluğuna uçtu

Üniversiteli gençler hız yapınca kaza kaçınılmaz oldu; otomobil apartman boşluğuna uçtu

Maltepe Üniversitesi öğrencisi Halil İbrahim Çakır 34 YDR 70 plakalı otomobille, yine aynı okuldan olan Ali Can Metin ise 57 AV 486 plakalı araçla seyir halindeydi.

Görgü tanıklarının iddiasına göre üniversiteli gençler hız yapınca kaza kaçınılmaz oldu. Kullandığı aracın kontrolünü kaybeden Ali Can Metin önce kaldırıma çıktı, sonra bir ağacı devirip 4 katlı binanın ikinci kat balkonuna çarparak 5 metre yükseklikten beton zemine çakıldı.

Binada oturanlar büyük panik halinde dışarı kaçışırken, üniversite öğrencisi Ali Can Metin hurdaya dönen araçtan ufak tefek sıyrıklarla çıktı. Metin, her ihtimale karşı özel bir araçla hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı



Kazaya karışan diğer aracı kullanan üniversiteli genç Halil İbrahim Çakır, olay yerine gelen polislere, kendisinin normal bir hızla giderken diğer aracın arkadan çarpıp aşağı uçtuğunu anlattı.

Polis olayla ilgili kaza raporu tutarken, mahalle sakinleri üniversiteli öğrencilerin bu yolda çok süratli bir şekilde araç kullandıklarını bu duruma bir önlem alınması gerektiğini söyledi.

GENÇ KADIN VE ÇOCUĞU ZOR KURTULDU

Kaza olduğu sırada 3 yaşındaki kızıyla kaldırımda yürüyen genç bir kadın ise panik halinde olay anını anlattı. Genç kadın, “Çocuğumla birlikte yürürken bana ve çocuğuma çarpıyordu, çok süratliydi çok hızlı gidiyordu az kalsın bana çarpıyordu. İkisi yarışır gibi çok hızlı gidiyorlardı bize çarpmamak için duvara fırladı oradan da buraya uçtu" diye konuştu. Kazanın olduğu sırada okul çıkış saatinin olmaması büyük bir faciayı önlerken aşağı uçan otomobil çekiciyle yukarı çıkarılarak otoparka çekildi.

Haberin Devamı

Ramazan ALMAÇAYIR İSTANBUL DHA