Pazar Postası OTOMOBiL DELİSİ ÜNLÜLER
Paylaş
OTOMOBiL DELİSİ ÜNLÜLER

OTOMOBiL DELİSİ ÜNLÜLER

ARABASININ ÜZERİNE KALP ÇİZDİLER!

Haberin Devamı

Otomobil meraklısı ve doğa dostu Megastar Tarkan’ın garajında bir Chevrolet Tahoe Hybrid cip (590 bin TL), bir Volkswagen VIP minibüs (110 bin TL) ve bir Porsche Carrera (435 bin TL) bulunuyor. Bir otomobil alırken özellikle ‘çevre dostu’ olmasına özen gösteren Tarkan’ın otomobillerinin en büyük düşmanı ise çılgın hayranları! Geçtiğimiz yıl garajını temizleten Tarkan’ın zorunlu olarak dışarıya çıkardığı Porsche marka aracı gören bir hayranı hemen kaputa anahtarıyla kalp şeklinde çizikler atarak zarar vermişti.

ŞIPSEVDİ

Çabuk sıkıldığı için 100’e yakın otomobil alıp satan Cem Yılmaz geçenlerde koleksiyonuna 70’li yıllardan kalma klasik bir Mercedes ekledi. Cem Yılmaz’ın son model otomobil koleksiyonu içinde eski Mercedes’ler tuhaf dursa da onlardan hiç sıkılmıyor. En tanınmış otomobil koleksiyoncularından biri olan Cem Yılmaz’ın garajında bu sıralar Ferrari, Lamborghini, Porsche, Bentley, Mini Cooper, Nissan, Mercedes Vito ve iki adet Mercedes cip var.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI

YÜKTE AĞIR PAHADA AĞIR BİR MERAKLI

Vergi rekortmenleri arasında yer alan Acun Ilıcalı, Türkiye’de sadece 5 adet olan Ferrari F12 dışında bir dönem James Bond filmlerinde kullanılan Aston Martin marka otomobile de sahipti. Lüks tutkunu Acun Ilıcalı, 1 milyon dolara aldığı Aston Martin’i Arda Turan’a sattıktan sonra 250 bin Euro değerinde bir Porsche almıştı. Ilıcalı bir süre önce de 739 bin TL ödeyerek Mercedes SLS AMG satın aldı. ‘Acun Firarda’ programının hatırasını taşıyan uğurlu ‘AF’ harfleri Acun Ilıcalı’nın garajındaki bütün otomobillerin plakasında var.

ALİ AĞAOĞLU

İLK ELEKTRİKLİ ONUNKİ

Dikkat çekici renklere sahip ve hızlı lüks otomobillere düşkün Ali Ağaoğlu’nun garajındaki araçların değeri 10 milyon TL’yi aşıyor! Türkiye’deki ilk elektrikli otomobilin sahibi olan Ali Ağaoğlu’nun garajındaki araçlar şöyle: Rolls Royce Phantom Cabrio (3 milyon TL), Bentley Continental GTC (800 bin TL), Bentley Continental GT (770 bin TL), Bentley Continental (594 bin TL), Ferrari California (712 bin TL), Maserati Quattroporte GTS (515 bin TL), Tesla Roadster (500 bin TL), Lamborghini Gallardo Superleggera (752 bin TL) Mercedes S500 (535 bin TL), 2 Mercedes CL 600 (800 bin TL), 2 Range Rover (800 bin TL), Porsche Cayenne (400 bin TL). Bir not ekleyelim, otomobiller farklı ama hepsinin plakası aynı: AGA.

Haberin Devamı

ŞAHAN GÖKBAKAR

SABIRLI KOLEKSİYONCU

Şahan Gökbakar’ın otoparkında Porsche 911 Carrera (230 bin TL), Porsche Cayman (275 bin TL), Bentley Continental (800 bin TL), Audi Q7 cip (138 bin TL) dışında bir de 685 bin TL’ye aldığı ve siparişten sonra aylarca beklediği özel yapım Mercedes E63 AMG’si mevcut. Otomobil üstüne otomobil alan Şahan Gökbakar’ın araçları Rumelihisarı’ndaki köşkünün bahçesi ve garajına sığmadığı için birkaç tanesini yola park ediyor!

TOLGAHAN SAYIŞMAN

FERRARİ'SİNİ DÜŞLEYEN ÇOCUK

Daha çocukken bir Ferrari sahibi olmak isteyen Tolgahan Sayışman yıllar sonra hayalindeki Ferrari f430 Spider’i 350 Bin Euro verip koleksiyonuna ekledi. Tolgahan Sayışman geçtiğimiz günlerde ise kendine özel yapım Mercedes Vito minibüs (170 bin TL) de aldı. Ünlü oyuncunun garajındaki diğer araçlar ise şunlar: VW Touareg, Porsche Panamera ve Volkswagen Transporter VIP bulunuyor. Garajdaki araçların toplam değeri 1,5 milyon TL’yi aşmış durumda.

Haberin Devamı

(20.04.2014 tarihli Posta karnaval'dan alınmıştır.)