Gündem Otomobil feribottan düştü!

Otomobil feribottan düştü!

Paylaş
Otomobil feribottan düştü!

Otomobil feribottan düştü!

Yenikapı - Yalova seferini yaptıktan sonra Yalova İskelesi'ne yanaşan ‘Kanuni Sultan Süleyman Feribotu'nun yolcu tahliyesi sırasında halat kopunca, bir otomobil denize düştü, bir otomobil de feribot rampasına takılı kalarak düşmekten son anda kurtuldu. Denize düşen otomobilde bulunan 3 kişi görevliler tarafından denizden çıkarıldı.

Haberin Devamı

İstanbul Yenikapı'dan saat 08.30'da 46 araç ve 194 yolcu ile hareket eden ‘Kanuni Sultan Süleyman Feribotu' Yalova İskelesi'ne yanaşarak yolcu ve araç tahliyesine başladı. Bu sırada teknik bir sorun nedeniyle bağlı halatı koptu. Feribot iskeleden açılmaya başlayınca, araç- iniş rampasında bulunan sürücüsü belirlenemeyen 34 AE 8429 plakalı otomobil denize düştü, 34 BL 4772 plakalı otomobil de rampaya asılı kaldı.

Denize düşen otomobilde bulunan 29 yaşındaki Tayfun Ç. ile aynı yaştaki Kağan İ. ve 23 yaşındaki Zehra M.Y. gemi personeli ve güvenlik görevlileri tarafından denizden çıkarılarak Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Kaza sonrası bir süre açıkta bekleyen feribota asılı kalan otomobil kurtarıldıktan sonra feribot iskeleye yanaşarak yolcu ve araç tahliyesini tamamladı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER-Onur ERDİK/YALOVA, (DHA)