Türkiye (Son Dakika) Otomobil içindeki infaz kan davası çıktı

Otomobil içindeki infaz kan davası çıktı

Paylaş
Otomobil içindeki infaz kan davası çıktı

Küçükçekmece'de silahlı saldırıya uğrayan Abdülmutalip Kelat'ın iki katil şüphelisinin, kardeşi Eyüp Kelat'ın 4 ay önce öldürdüğü Fesih Şahin'in ağabeyleri olduğu ortaya çıktı

İkitelli Caddesi’nde geçen Pazar günü bir büfede alışveriş yaptıktan sonra arabasına binen Abdülmutalip Kelat (32), silahlı saldırıya uğramıştı. 2 kişi tarafından kurşun yağmuruna tutulan Kelat, arabasında öldürülmüştü. Saldırganlar, 06 plakalı bir otomoobille olay yerinden kaçmıştı.

Haberin Devamı

Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, öldürülen Abdülmutalip Kelat’ın, erkek kardeşi Eyüp Kelat’ın, geçtiğimiz temmuz ayında Zeytinburnu’nda bir cinayete karışarak cezaevine girdiğini belirledi.

Zeytinburnu’nda işlenen cinayette öldürülen Fesih Şahin’in ailesi incelemeye alındı. Polis, kamera kayıtları ve delillerden yola çıkarak yaptığı incelemede cinayetin zanlısı olarak 4 Temmuz’da Zeytinburnu’nda öldürülen Fesih Şahin’in kardeşleri U.Ş ve T.Ş’yi tespit etti. Zanlılardan U.Ş.’nin kardeşinin öldüğü sokak kavgasında bacağının kırıldığı öğrenildi.

İki kardeşin cinayetin ardından Eyüp Kelat’ın ağabeyini takibe alarak Pazar günü otomobilinin içinde öldürdükleri belirlendi. Polis cinayeti işleyen U.Ş ve T.Ş.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

DHA