Türkiye (Son Dakika) Otomobil köprüden kanala uçtu

Otomobil köprüden kanala uçtu

Paylaş
Otomobil köprüden kanala uçtu

Konya'da balık tutmaktan gelen 28 yaşındaki Mustafa Karadağ'ın kullandığı otomobil, köprüden geçerken kontrolden çıkıp, su kanalına uçtu. Kazada Karadağ yaralanırken, yanında bulunan ve araç içinde sıkışan kayınpederi 68 yaşındaki Veli Günışık, boğularak yaşamını yitirdi

Kaza, bugün saat 18.00 sıralarında Çumra İlçesi’ne bağlı Abditolu Köyü yakınlarında meydana geldi. MUstafa Karadağ ve kayınpederi Veli Günışık, Abditolu Köyü yakınlarında yolun her iki tarafından bulunan su kanalına balık tutmaya gitti.Karadağ ve Günışık balık tuttuktan sonra evlerine dönmek üzere otomobilleriyle yola çıktı.

Haberin Devamı

Mustafa Karadağ yönetimindeki 42 K 9077 plakalı otomobille, köprüden geçerken kontrolden çıkan araç köprüden kanala uçtu. Ters dönen otomobilden kendi imkanlarıyla kurtulan Karadağ, yoldan geçenlerden yardım istedi.

Yaralı Karadağ, çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Araç içinde sıkışan Günışık ise boğularak yaşamını yitirdi. Araç itfaiyenin müdahalesiyle kanaldan çıkartıldı. Günışık’ın cesedi de sıkıştığı yerden çıkartılıp otopsi yapılmak üzere aynı hastanesinin morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

DHA