Gündem Otomobil pastaneye girdi

Otomobil pastaneye girdi

Paylaş
Otomobil pastaneye girdi

Üsküdar'da aşırı hızlı seyrettiği öne sürülen bir otomobil, kontrolden çıkarak bir pastaneye daldı

Kaza Üsküdar Ferah Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde bulunan Ramazan Özaydın’a ait Özsa Pastanesi’nde meydana gedi. Çengelköy istikametine doğru seyreden, aşırı hızlı seyrettiği öne sürülen Gökmen Tiryaki (25) nin kullandığı 34 PZG 44 plakalı otomobil kontrolden çıktı. Otomobil kaldırımı aşarak içinde fırın çalışanları ile bir müşterinin bulunduğu pastaneye girdi.

Kapıya çarptıktan sonra ürünlerin sergilendiği buzdolabını da sabit bulunduğu bölümden sökerek sürükleyen otomobil, daha sonra pastanenin dış duvarına çarparak durabildi. Kazada otomobilin sürücüsü Gökmen Tiryaki hafif yaralanırken, pastane adeta savaş alanına döndü. Pastane çalışanları tarafından hurdaya dönen otomobilin içinden çıkarılan Tiryaki, bir koltuğa oturtuldu.

Vücudunda, yüzünde cam kırıkları nedeniyle kesikler oluşan Tiryaki’nin dengesiz tavırları kazaya tanık olan vatandaşların tepkisini çekti. Kazanın ardından itfaiye ile polis ekiplerine haber verildi. Kısa süre içinde işyerine gelen itfaiye ekipleri, patlama riskine karşın işyerinde gerekli güvenlik önlemlerini aldı, tehlike oluşturan cam kırıklarını da aşağıya indirdi.

Haberin Devamı

SÜRÜCÜ AMBULANSA BİNMEK İSTEMEDİ

Kazanın ardından bir süre pastanenin içinde oturan sürücü Tiryaki, kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ‘Ambulansa binin sizi hastaneye götürelim’ tekliflerine olumsuz yanıt verdi. Ağabeyine kaza geçirdiği haberini verdiğini, o gelmeden ambulansa binmeyeceğini söyleyen Tiryaki ile polis ekipleri arasında gergin anlar yaşandı.

Yaralı sürücüye ilk olarak sağlık ekipleri daha sonrada itfaiye ve polis ekipleri ambulansa bindirmek istedi.Bir süre sonra ağabeyinin kaza yerine gelmesi üzerine ambulansa binen Tiryaki, bu sefer de görevli sağlık memurunu tartaklamaya çalıştı. Ambulanstan inen sağlık görevlisi polis ekiplerinden kendilerine yardım olmalarını istedi. Dengesiz tavırlar sergileyen Tiryaki, bir polis memurunun ambulansa binmesinin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan Tiryaki’nin sağlık durumu iyi.

Haberin Devamı

KAZA SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

İşyerinde yaklaşık 50 bin TL maddi hasar oluştuğunu belirten Ramazan Özaydın, "Bu hale gelen bir yerde ki diye konuştu.

Kaza işyerinde bulunan 4 güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Sürücünün aşırı hızlı olduğu, pastanede bulunan bir müşterinin de mutlak bir ölümden son anda kurtulduğu gözleniyor. Görüntülerde belini tuttuğu görülen vatandaşın, daha sonra kaza yerinden otomobiline binerek ayrıldığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2760","2760","201009","2760-7.jpg");