Gündem Otomobil yayaların arasına daldı: 2 ölü, 2 yaralı

Otomobil yayaların arasına daldı: 2 ölü, 2 yaralı

Paylaş
Otomobil yayaların arasına daldı: 2 ölü, 2 yaralı

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, kontrolden çıkıp yol kenarında dolmuş bekleyen yayaların arasına dalan otomobil dehşet saçtı

Bodrum, Türkbükü Beldesi’nde yaşayan Emre Durmuş (19) ve İlker Özçelik (33), bugün saat 07.00 sıralarında, bir arkadaşlarını Bodrum- Milas Havalimanı’na bıraktıktan sonra dönüşe geçti.

Haberin Devamı

Milas- Bodrum Karayolu’nun 17’nci kilometresine geldiklerinde Durmuş yönetimindeki 48 RS 131 plakalı otomobil, görgü tanıklarının ifadelerine göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, yol kenarında dolmuş bekleyen yayalara çarpıp takla attı. Otomobilin çarptığı yayalardan Bodrum’da taksicilik yapan Muzaffer Dalyan (56) ve Eyüp Özkan (53), 20 metre ilerideki tarlaya fırlayarak olay yerinde yaşamını yitirdi.

Otomobilin sürücüsü Emre Durmuş ile yanındaki arkadaşı İlker Özçelik ise ters dönen otomobilde sıkıştı. Durmuş ve Özçelik, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılıp ambulansla Milas 75’inci Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Her iki yaralının da durumunun ağır olduğu bildirildi. Olay yerinde savcı ve jandarmanın yaptığı incelemenin ardından her ikisi de iki çocuk babası olan Dalyan ve Özkan’ın cesetleri de aynı hastanenin morguna götürüldü.

Haberin Devamı

Kazayı haber alıp olay yerine gelen Durmuş ve Özçelik’in yakınları gözyaşlarını tutamadı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Oktay ÇAYIRLI/MİLAS (Muğla), (DHA)