Gündem Otomobilde kitap okurken denize uçuyordu!

Otomobilde kitap okurken denize uçuyordu!

Paylaş
Otomobilde kitap okurken denize uçuyordu!

Duran otomobilde kitap okuyan genç kız, el freni boşalan otomobil aniden denize doğru hareket edince canını zor kurtardı

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde kitap okuduğu otomobilin aniden denize doğru hareket etmesi üzerine kapıyı açıp kendisini kayalara atarak kurtulan genç kız, büyük şok yaşadı. Bodrum Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan genç kızın sağlık durumunun, iyi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ndeki Yıldız Yatçılık’ta büro görevlisi olarak çalışan 25 yaşındaki Sabiha Filiz, sabah saatlerinde haftalık iznini kullanmak üzere arkadaşlarıyla birlikte Yalı Beldesi’ndeki balıkçı koyuna gitti. Filiz, bir süre denize girdikten sonra kitap okumak için sahilde yokuş yukarı vaziyette duran otomobile binip arka koltukta kitap okumaya başladı. Bir süre sonra el freni boşalan otomobil aniden denize doğru hareket etmeye başladı ve araç tam denize düşeceği sırada Sabiha Filiz aracın kapısına açıp kendisini kayalıklara attı. Sabiha Filiz son anda ölümden dönerken büyük bir gürültü ile denize düşyen otomobil 5 metre derinliğe gömüldi. Kolları ve bacaklarından yaralan genç kız, Milta Marina’dan hareket eden Deniz Kurtarma Ekibi tarafından zodiak bota alınarak marinaya getirildi ve bsuradan ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlenen Filiz 2 saat sonra taburcu edilerek evine gönderildi.

Haberin Devamı

Sabiha Filiz jandarmaya verdiği ifadede "Denize girip güneşlendikten sonra kitap okumak için otomobile girdim. Arka koltuğa oturup kitap okumaya başladım, bir süre sonra tomobil birden geri geri hareket etti ve denize doğru gitti. Kayalıklara geldiğimiz an kapıyı açıp kendimi dışarı attım, otomobilde denize uçtu" dedi.

ANNE BAYGINLIK GEÇİRDİ

Gelen telefon üzerine kızının bulunduğu otomobilin denize uçtuğunu öğrenen anne 47 yaşındaki Ayşe Filiz, kızını görmek için gittiği Bodrum Devlet Hastanesi acil servisi girişinde baygınlık geçirerek yere yığıldı. Anne Filiz’e ilk yardım sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Anne Filiz’in de sağlık durumunun iyi olduğu belirtildiKazaya el freninin boşalmasının neden olduğu kaydedildi.

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)