Türkiye (Son Dakika) Otomobilin çarptığı genç, acısını bırakıp motosikletini sordu

Otomobilin çarptığı genç, acısını bırakıp motosikletini sordu

Paylaş
Otomobilin çarptığı genç, acısını bırakıp motosikletini sordu

Konya’da otomobilin çarpması sonucu devrilen motosikletinden düşerek yaralanan gencin acı içinde kıvranırken polislere "Motoruma ne olacak. Ağabey bir şey yapmayın ya" demesi dikkat çekti

Kaza, merkez Selçuklu ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi Doç. Dr. Halil Ürün Caddesi üzerinde meydana geldi.

17 yaşındaki Ahmet Fazıl Ç. motosikletiyle seyir halindeyken cadde üzerinde U dönüşü yapmak isteyen Meryem Ü. idaresindeki otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle yaklaşık 10 metre sürüklenen genç park halindeki otomobile çarparak durabildi. Yaralanan motosiklet sürücüsünü gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.


ACILAR İÇİNDE MOTOSİKLETİNE NE OLACAĞINI SORDU


İbar üzerine sevk edilen sağlık ekipleri genç sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Sağlık görevlileri vücudunda kırıklar olan yaralı genci sedyeye kontrollü bir şekilde taşıdı. Acı içinde kıvranan motosiklet sürücüsü bir ara kendisine çarpan kadın sürücüye de sözlü tepkide bulundu. Çektiği acı yüzüne de yansıyan yaralı gencin olay yerinde polisleri görünce "Motoruma ne olacak. Ağabey bir şey yapmayın ya" demesi dikkat çekti. Ambulansa taşınan yaralı genç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

KADIN SÜRÜCÜ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Kaza karışan otomobilin sürücüsü Meryem Ü. ise acılar içerisinde kalan motosiklet sürücüsü gencin bağırması üzerine gözyaşlarına hakim olamadı. Şoka giren sürücü Meryem Ü., yaralı motosiklet sürücüsünü sağlık ekiplerinin müdahale ettiği sırada uzaktan izledi.



Sürücü daha sonra polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezine götürüldü. Kaza yapan motosiklet, yaralı genci olay yerine gelen motosikletli arkadaşlarından birine teslim edildi.


Haberin Devamı