Türkiye (Son Dakika) Otomobilinin altında sürüklendiğini fark etmedi!

Otomobilinin altında sürüklendiğini fark etmedi!

Paylaş
Otomobilinin altında sürüklendiğini fark etmedi!

İstanbul Şişli'de sokak içerisinde ilerleyen bir otomobilin altına aldığı yaya, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi

Şişli, Kaptanpaşa Mahallesi, Halit Ziya Türkkan Sokak üzerinde dün 21.30 sıralarında meydana gelen olay İddiaya göre şöyle gelişti:

Haberin Devamı

Hüseyin S. yönetimindeki otomobil, sokak içerisinde bulunan siteye girmeye çalıştığı sırada, kapıdaki özel güvenlik görevlisi aracın altında sürüklenen bir vatandaşı fark etti.

Güvenlik görevlisinin uyarısı üzerine otomobili durduran araç sürücüsü Hüseyin S., aracın altında kanlar içerisinde kalan 46 yaşındaki Şükrü Kıvrak’la karşılaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, aracı kaldıraç yardımıyla yükselterek sıkışan kişiyi kurtardı ve sağlık ekiplerine teslim etti.

Şükrü Kıvrak, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Başından ağır bir şekilde yaralanan Kıvrak’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan araç sürücüsü Hüseyin S., ifadesi alınmak üzere polis aracına bindirilerek karakola götürüldü. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. (Özgür EREN/DHA)

Haberin Devamı

CESEDİ 5 KİLOMETRE SÜRÜKLEMİŞTİ

İstanbul Bayrampaşa'da da geçtiğimiz günlerde benzer bir olay yaşanmış, seyir halindeyken durdurulan bir aracın altında sıkışmış halde bir ceset bulunmuştu. Durumu fark etmeyen sürücünün yaşlı bir adama ait cesedi 5 kilometre boyunca aracın altında sürükleddiği tespit edilmişti.

Polis yaptığı araştırma sonucu yaşlı adama kadın sürücü B.Ö.'nün çarparak ölümüne neden olduğunu ardından gelen ikinci sürücünün ise fark etmeden cesedi aracının altında sürüklediğini ortaya çıkarmıştı. Kadın sürücü B.Ö. ise olay yerine düşen otomobilinin dikiz aynasından yola çıkılarak yakalanmıştı.