Gündem Otomobiliyle bahçeye uçtu

Otomobiliyle bahçeye uçtu

Paylaş
Otomobiliyle bahçeye uçtu

Kadıköy'de kavşağa hızlı giren kadın sürücü, otomobiliyle önce bir araca çarptı, ardından bahçeye uçtu

Görgü tanıklarının anlattığına göre Selda Evinç, bugün saat 09.30 sıralarında, 34 CJA 32 plakalı otomobiliyle Sarıkaya Sokak'tan ilerlerken caddeye çıkışta duramadı.

Şükrü Kunt Sokak'a geçen Selda Evinç, İbrahim Aktulgalı’nın kullandığı 34 ZF 3493 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, bir binanın bahçesine uçtu. Kazayı yaralanmadan atlatan Selda Evinç, çevreden yetişen vatandaşların yardımıyla otomobilden çıkarıldı.

Sokakların o sıralarda boş olması olası bir faciayı önlerken, aracın bahçelerine uçtuğu bina sakinleri ise gürültüyle uyandılar. Neye uğradıklarını şaşırarak apar topar sokağa fırlayan bina sakinlerinden Işık Koca, “Daha önce de burada böyle kazalar oldu ama önlem alınmadı. Büyük bir gürültüyle uyandım şoka girdik” dedi.

Kadın sürücünün çarptığı diğer aracın sürücüsü İbrahim Aktulgalı da kazayla ilgili olarak, “Çok süratli bir şekilde geliyordu, önce bana çarptı sonra bahçeye uçtu” dedi. Kameralara konuşmak istemeyen Selda Evinç ise olay yerine gelen trafik ekiplerine kazayı anlatırken, “Frene bastım ama duramadım” diye konuştu.

M. Akif ERDEM/İSTANBUL, (DHA)