Türkiye (Son Dakika) Oturduğu mahallede soygun yapınca...

Oturduğu mahallede soygun yapınca...

Paylaş
Oturduğu mahallede soygun yapınca...

İstanbul'da oturduğu mahalledeki otobüs firması yazıhanesini silahla soyan İlhami Ö., kasiyer tarafından tanınınca kısa sürede yakalandı

Sultangazi’de 3 gün önce meydana gelen olayda şehirlerarası otobüs firmasının yazıhanesine gelen bir kişi, elindeki çantadan silah çıkararak paraların bir poşete doldurulmasını istedi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer11374","11374","201309","11374-70567.jpg");

DEFALARCA GÖRMÜŞTÜ

Soyguncu olaydan sonra paraları aldı ve yaya olarak kaçtı. Polis tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada, zanlının kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. Polise ifade veren yazıhane çalışanının, soyguncuyu daha önce işe gelirken köşe başında defalarca gördüğünü söylemesi üzerine soruşturma bu yöne kaydırıldı.

Eldeki kamera görüntülerinden eşkali belirlenen şüphelinin aynı mahallede oturduğu tespit edildi ve kısa süre sonra yakalandı.

Gasp Büro Amirliğine getirilen İlhami Ö., suçunu itiraf etti. Daha önceden polise geliş kaydı bulunmayan İlhami Ö., "Ev almıştım. 50 bin lira borcum vardı. Bir türlü ödeyemiyordum. Tanınmamak için spor kıyafetler giydim. Ki dedi.

Haberin Devamı

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan İlhami Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA