Siyaset 'Ouokl'tan sonra 'Rö'!
Paylaş
'Ouokl'tan sonra 'Rö'!

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, sosyal medyada büyük yankı bulan 'Ouokl' tweet'inden sonra bu kez de 'Rö' tweet'iyle binlerce retweet aldı

POSTA.COM.TR

İstanbul Eminönü’nde incelemelerde bulunan ve incelediği baklava yarışması hakkında takipçilerine bilgi veren Bağış, son olarak ‘Rö’ şeklinde bir tweet attı.

Aylar önce Twitter'da 'Ouokl' diye bir mesaj yollayan ve bunun ne demek olabileceğine dair binlerce spekülasyonla sosyal medyayı sarsan Bağış'ın 'Rö' şeklindeki mesajını görenler bir kez daha klavyelere sarıldı.

Bağış, 'Rö' mesajından hemen önce, "Renkligül devrimiyle uğraşanlar da, palalarını millete sallayanlar da iyi bilsin ki… DARI UNUNDAN BAKLAVA, İNCİR AĞACINDAN OKLAVA OLMAZ" yazmıştı.

'TUŞ KİLİDİM AÇIK KALMIŞ'

Twitter'da yoğun şekilde paylaşılan ve tartışılan bu 'gizemli' mesajın ardından Bağış'ın açıklaması gecikmedi. Bakan Bağış: "İtiraf Ediyorum. Telefonun tuş kilidi açık kalınca 'Rö' twiti atmışım. Hemen silecektim ama gençlere Pazar eğlencesi olunca biraz bekledim" şeklinde bir tweet daha yolladı.

OUOKL İÇİN NE DEMİŞTİ?

Egemen Bağış, Twitter üzerinden attığı çok tartışılan "Ouokl" mesajının hikayesini anlatırken, mesajın Kazlıçeşme mitinginde cep telefonu cebindeyken dokunmatik ekranı nedeniyle gayri ihtiyarı atıldığını söylemişti. Bağış, 'bu mesajla istemeden de olsa Türkiye'ye bir konuşma konusu verdiğini' belirtmişti.

İŞTE BUGÜNKÜ MESAJIN ÖNCESİ VE SONRASI
:

Haberin Devamı