Magazin Oya farklı bir insan olup çıktı! (Ufak Tefek Cinayetler 27. yeni bölüm 2. fragmanı)

Oya farklı bir insan olup çıktı! (Ufak Tefek Cinayetler 27. yeni bölüm 2. fragmanı)

Paylaş
Oya farklı bir insan olup çıktı! (Ufak Tefek Cinayetler 27. yeni bölüm 2. fragmanı)

Ufak Tefek Cinayetler 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Merve'nin planı tıkır tıkır işliyor. Elif'i kafalayıp Oya'yı alt etmeye çalışan Merve yavaş yavaş amacına ulaşacağa benziyor.

Salı günleri en çok izlenen iki diziden biri olan Ufak Tefek Cinayetler'in 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Oya'nın ısrarla bir bebek istemesi başına iş açıyor. Fakülteden arkadaşı Elif'e güvenip tedavi olmayı amaçlayan Oya aldığı ilaçla bambaşka biri olup çıkıyor. Bu durum gitgide dayanılmaz bir hale geliyor.

BURCU ARZU'DAN KURTULMANIN PEŞİNDE

Burcu'nun foyası ortaya çıktıktan sonra Mehmet tekrar Arzu'ya yönelmeye başladı. Kalbi kırık olan Arzu ise yeni aşklara yelken açma derdinde... Burcu ise Mehmet'i kaybedince değerini daha çok anlıyor. Büyük bir acı çeken Burcu, Arzu'yu ortadan kaldıurmak için girişimlerde bulunuyor. Bakalım amacına ulaşabilecek mi?



SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Merve intikam planına başladı! İki kadın arasındaki muazzam çatışma nihayet başlıyor! Artık ateşin önünde kimse duramaz.. Bu arada Oya’nın hayatında çok heyecan verici bir gelişme var. Gelecek, ışıldıyor mu Oya’ya? Arzu, o yumruğun intikamını tam da kadınca bir oyunla alacak. Mehmet’i oyuna çekiyor. Kare as’ın dördüncüsü Pelin’in ise başına çorap örülmekte! Tam da evinin içinde, farkında olmadığı bir tehlike var. Taytay’ını kaybetmesi, an meselesi.






Haberin Devamı