Spor Oylama sona erdi!

Oylama sona erdi!

Paylaş
Oylama sona erdi!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında ikinci ve en önemli güne gelindi

Fenerbahçe olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında oylama işleminin sonuna gelindi. Sabah saat 10.00'da başlayan seçime kongre üyelerinin ilgisi bir hayli fazla oldu. Oy sandıklarının başında zaman zaman kuyruklar oluşurken, yorumda bulunan herkes çok kaliteli bir kongre gerçekleştirildiğini söyledi. Yamen Uzun'un adaylıktan çekilmesinin ardından Mehmet Ali Aydınlar ile Aziz Yıldırım'ın çekiştiği seçimde, saat 17.00 itibariyle oylamaya son verildi.

23 sandığa bölünen oyların teker teker sayılmasının ardından ve Sarı Lacivertlilerin yeni başkanı belli olacak.

Haberin Devamı

İlk olarak 23 no'lu sandık açıldı ve oy sayımı yapıldı. İlk sonuçlar birazdan ulaşacak...

23. sandık:
Aziz Yıldırım: 108
Mehmet Ali Aydınlar: 45

1. sandık:

Aziz Yıldırım: 322
Mehmet Ali Aydınlar: 84

2. Sandık
Aziz Yıldırım: 296
Mehmet Ali Aydınlar: 101

11. Sandık
Aziz Yıldırım: 291
Mehmet Ali Aydınlar: 120

22. Sandık
Aziz Yıldırım: 300
Mehmet Ali Aydınlar: 113

Aziz Yıldırım: 1637
Mehmet Ali Aydınlar: 563

Kongreden öne çıkan notlar;

*Saat 17.00 itibariyle oylama işlemine son verilerek, oylarım sayımına geçildi.

*Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Fenerbahçe'nin Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu için Ülker Sports Arena'ya geldi. Bilal Erdoğan sandık başına geçerek oyunu kullandı ve hayırlı olması temennisinde bulundu.

*Bu arada, kongreye dedesiyle birlikte gelen 4 yaşındaki Kerem, dedesini kaybedince divan başkanlığına getirildi. Salonda Kerem’in divan başkanlığına getirildiği, dedesinin gelip alması yönünde anons yapıldı. Anonstan sonra ki diye espri yaptı. Daha sonra Kerem’in, dedesine teslim edildiği öğrenildi.

*Eski genelkurmay başkanlarından emekli Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu, oyuncu Kadir İnanır, tiyatrocu Selçuk Yöntem, şarkıcı Adnan Şenşes, Ankaragücü Kulübü’nün eski başkanı Cemal Aydın da kongrede oy kullandı.

*Adaylardan Aziz Yıldırım kongre alanına gelerek oyunu kullandı. Kongre üyelerinin Aziz Yıldırım'a yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi.

*Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar ve ekibi, Ülker Sports Arena’nın girişinde kongre üyelerini karşıladı.

*Eski yöneticilerden Cihan Kamer ve Şadan Kalkavan oylarını kullandılar. Başkan Aziz Yıldırım'ın da oy kullanmak için salona gelen delegelerle teker tek tokalaşıyor.

*Dün olduğu gibi bugün de üst düzey güvenlik önlemler alındı. TOMAlar, İtfaiyeler ve Ambulanslar hazır bekletiliyor.

*Fenerbahçe kongresinde oy kullanımı devam ediyor. 13.416 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu Fenerbahçe olağanüstü genel kuruluna katılımın oldukça yüksek olduğu gözlendi.

*Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar da oyunu kullandı.

*Eski başkan Ali Şen ve Mehmet Ali Aydınlar'ın listesinde yer alan oğlu Metin Şen de alana gelerek oylarını kullandılar. İkili daha sonra basın mensuplarına poz verdi.


Haberin Devamı