Gündem Öyle alkollüydü ki cinayeti hatırlamadı

Öyle alkollüydü ki cinayeti hatırlamadı

Paylaş
Öyle alkollüydü ki cinayeti hatırlamadı

İstanbul Bahçelievler'de bıçaklanarak öldürülen taksicinin katil zanlısı 'Çok sarhoştum, öyle bir şey hatırlamıyorum' dedi

Bahçelievler’de, tartıştığı taksici Muzaffer Sekban’ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Nedim Ö. polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Olay anında aşırı alkollü olduğu için cinayeti hatırlamadığını ileri süren zanlı, otomobilleri tekmelediği cinayet öncesi ve sonrası güvenlik kameralarına da yansıdı.

Ferit Selim Paşa Caddesi'nde 2 Nisan 2011’de meydana gelen olayda, taksi şoförlüğü yapan Muzaffer Sekban (55), mesaisini tamamladıktan sonra, arkadaşı tarafından taksi ile evine yakın bir sokağa bırakıldı. Kısa süre sonra kimliği belirlenemeyen bir kişi, Sekban'in önünü kesti. Aralarında başlayan tartışma kavgaya dönüşmesi üzerine saldırgan bıçağını çekerek Muzaffer Sekban'ı göğsüne sapladı. Saldırgan yaya olarak kaçtı. Muzaffer Sekban olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinayet Büro Amirliği Ekipleri olayla ilgili çalışma başlatırken çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Haberin Devamı

İncelenen görüntülerde, görgü tanıklarınca eşkal bilgileri verilen kişinin cinayet öncesinde ve sonrasında çevredeki güvenlik kameralarına görüntüsü yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde, aşırı alkollü olan zanlının park halindeki otomobillere tekme attığı ve sağa sola yalpalayarak yürüdüğü görüldü.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5117","5117","201104","5117-1.jpg");

Görüntülerdeki kişinin kimliğinin belirlenmesinin ardından Bağcılar’da gerçekleştirilen operasyonda, hamallık yapan Nedim Ö. (29) yakalanarak gözaltına alındı. Üzerinde yapılan aramada, cinayette kullanıldığı belirlenen bıçak da ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulaması yapılan Nedim Ö. ifadesinde, “Olay günü arkadaşlarla Kocasinan’da bir yerde alkol aldık. Sadece oraya kadar olan zamanı hatırlıyorum. Daha sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Nedim Özpolat Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. Çıkışta basın mensuplarının soruları üzerine Özpolat, “Hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi.

Mehmet AKTARAN, İstanbul DHA