Uğur Alkapar ÖYLE BAŞA…
HABERİ PAYLAŞ

ÖYLE BAŞA…

Haberin Devamı

Son dönemde magazin muhabirlerini akılları sıra protesto etmek isteyen oyuncular habercileri görünce kendi telefonlarını çıkarıp onları çekmeye başladı.

Bence çok cool bir davranış. ‘Black Mirror’ kafası.

Ama güzide oyuncularımıza hatırlatırım, onlar teknoloji toplumu eleştirisi yapan ‘Black Mirror’da değil, hala kadınların şiddet gördüğü dizilerin reytinglerde tavan yaptığı dizilerde oynuyorlar.

O yüzden bu ‘eylem’ kendilerine üç numara büyük geliyor. Herkesi gülümseten bir komiklikten öteye geçemiyor.


ŞÖHRETİN BEDELİ


Magazin şarkıcının, oyuncunun çok işine yarar. Popülaritesi artar. Konser, dizi teklifleri çoğalır. Halk onu magazinde gördükçe unutmaz. Gazeteci de işini yapmış olur.

Eski nesil diyebileceğim Hülya Avşar, Kenan İmirzalıoğlu, Serdar Ortaç basını kullanmakta ustadır. En darlandıkları zamanda bile bozuşmazlar. ‘İdare etmeyi’ bilirler. Bu yüzden yıllardır gündemdeler.

Ama yeni nesil oyuncular nasıl? En düşük tüketici profilinin bulunduğu reyting gruplarında 1 numara olan dizilerde oynarlar. Haftada 10-30 bin lira kazanırlar. Sonra o dizilerin izleyicisinin takip ettiği magazin basınını görünce hem muhabiri, hem gazeteyi dolayısıyla okurunu aşağılayarak agresifleşirler.

Sanırsınız ki İngiliz Kraliyet Tiyatrosu’nda Shakespeare oyuncusu! İkiyüzlülüğün lüzumu yok. Bu şöhret, bu para bir bedelle geliyor. İstemiyorsanız Anadolu yakasındaki 60 koltuklu bir tiyatroda haftada 3 kez sahneye çıkıp sanatınızı icra edip, oradan kazandığınız 3 kuruşla arkadaşınızla paylaştığınız evde mutlu mesut ama ‘gururlu’ bir yaşam sürebilirsiniz.

KEBAP VE CANLI MÜZİK


Son 2 sezondur İstanbul’u saran canlı müzik çılgınlığı öyle bir noktaya geldi ki artık bu konsepti ilginç fikirlerle füzyonlamak gerekiyor.

Kebabıyla meşhur, 4. Levent’teki yılların Venge’si giriş katında açtığı Oda by Venge ile müziği meze ve kebapla birleştirdi. Dekor o kadar şık ki kendinizi meyhanede değil bir ‘fine dining’ restoranda hissediyorsunuz.

Zaten bu meyhane havasını duyunca aklınıza hemen fasıl gelmesin. Cuma cumartesi geceleri Oda bu Venge’de popçu gençler sahne alıyor. Gerçekten çok başarılı bir şekilde hazırlanmış lezzetli mezeleri ve o meşhur kebabı kebabınızı rakı eşliğinde bitirdikten sonra müzik başlıyor.

Tabii geç vakitlere kadar hop hop, zıp zıp eller havaya!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder