Bilim - Teknoloji Oyun severlere farklı bir seviyede ses kalitesi sunacak
Paylaş
Oyun severlere farklı bir seviyede ses kalitesi sunacak

Oyun severlere farklı bir deneyim yaşatmak için kulaklık markası Plantronics  Dolby Laboratories ile ortaklık kurduğunu duyurdu

Surround ses sistemlerinden geleceğe doğru atılan bu yenilikçi adım sayesinde; Plantronics’in RIG 400, RIG 600 ve kablosuz RIG 800 serisi kulaklık modelleri, oyun severlerin etrafını yüksek kaliteli, gerçekçi, güçlü ve hareketli ses dalgaları ile saran bir uygulama paketi ile birlikte geliyor. Son kullanıcının ek ücret ödemeden Xbox One konsolunda veya Windows 10 PC platformunda sahip olacağı bu uygulama paketiyle oyun severler; oyunlardaki sesleri daha gerçekçi deneyimleme imkanına sahip oluyor.

Plantronics’in yeni kulaklık modellerinde Dolby Atmos, oyuncalara ileri seviye üç boyutlu ses kalitesi sunuyor. Geliştirilen teknoloji ile birlikte standart 2-D stereo kanallar aracılığı ile sesi düz bir şekilde iletmek yerine oyuncular; oyunun içerisindeki her bir objeyi fark ediyor. Plantronics RIG oyun kulaklıkları Dolby Atmos kulaklık uygulaması ile oyuncular aşağıdan, yukarıdan, önden ve arkadan gelen tüm ses unsurlarını rahatlıkla duyabiliyor.

Plantronics’in yeni seri RIG 400, RIG 600 ve kablosuz RIG 800 serisi kulaklık modelleri; Dolby Atmos kulaklık uygulamasının yanı sıra, hafif yapıya, çok yönlü tasarıma, sesi izole eden kulaklıklara ve Plantronics RIG oyun kulaklığı ailesini tanımlayan parmak ucu ses kontrol özelliğine sahip. Yakın zamanda Türkiye’de de satışa sunulacak olan RIG serisinin son üyeleri bu iş birliği ile oyuncuları şimdiden heyecanlandıracağa benziyor.

Yatay Gidebilen Halatsız Asansör Mimariyi Değiştirecek

Haberin Devamı