Türkiye (Son Dakika) Oyuncak değil uyuşturucu çıktı!

Oyuncak değil uyuşturucu çıktı!

Paylaş
Oyuncak değil uyuşturucu çıktı!

Ankara polisi tarafından gerçekleştirilen operasyonda, üzerine çizgi film karakterlerinin figürleri basılan ve piyasa değeri 1.5 milyon TL olan LSD uyuşturucu madde ele geçirildi

Ankara Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde Çankaya ilçesine bağlı Aşağı Öveçler mahallesinde bulunan bir iş yerinde uyuşturucu madde satıldığı tespit edildi.

UYUŞTURUCU DOLU YAKLAŞIK 10 BİN ÇIKARTMA!

İş yerine operasyon düzenleyen ekipler, sentetik uyuşturucu madde olan LSD emdirilmiş ve üzerinde çizgi film karakterlerinin figürleri bulunan 19 adet karton içinde 9 bin 957 pul ele geçirdi.

Küçük yaştaki çocukları uyuşturucuya özendirmek ve teşvik etmek için çizgi film karakterlerinin kullanıldığı uyuşturucunun piyasa değerinin 1.5 milyon TL olduğu belirlendi.



2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ele geçirilen uyuşturucu maddenin, son yıllarda ele geçirilen en büyük miktar olduğu belirlenirken, olayla ilişkisi olduğu tespit edilen C.Ö ve S.G.K isimli iki şüpheli de yakalandı. Yakalanan şüpheliler "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve nakletmek" suçlarından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi.

İHA

Haberin Devamı