Magazin Oyuncu Bülent Seyran'a evlilik teklifi yağıyor

Oyuncu Bülent Seyran'a evlilik teklifi yağıyor

Paylaş
Oyuncu Bülent Seyran'a evlilik teklifi yağıyor

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisindeki Rahmi karakteriyle yıldızı parlayan Bülent Seyran, "Dizi birçok ülkede yayınlanıyor. Bu ülkelerden yüzlerce evlilik teklifi alıyorum" dedi

Beren Saat'le oynadığı 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisiyle adını duyuran oyuncu Bülent Seyran, Maçka Parkı'nda görüntülendi.

"EKRANLARA DÖNÜYORUM"

Yürüyüş öncesi esneme ve ısınma hareketleri yapan Bülent Seyran'ın, bir hayli kilo vermiş olması dikkatlerden kaçmadı.



Oyuncu, yakın zamanda bir projeyle ekranlara döneceğini belirterek, "Bir dönem dizisiyle ekranlara dönüyorum. Türkiye ile beraber Rusya'da da aynı anda ekranlara gelecek. Çekimlerimiz başladı, ama dizinin diğer detaylarını yapım şirketi sizlerle paylaşır" dedi.



"YÜZLERCE EVLİLİK TEKLİFİ ALIYORUM"

'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisiyle birlikte dünyanın birçok ülkesinde geniş hayran kitlelerine sahip olan Bülent Seyran, "Özellikle Güney Amerika kıtasında geniş hayran kitlelerine sahipsiniz. Oradaki hayranlarınızın size bakış açısı nasıl, bu zamana kadar ilginç teklifler aldığınız oldu mu?" sorusuna, "Evet, Şili ve Peru başta olmak üzere birçok ülkede yayınlanan bir dizi oldu ve yankıları sürüyor. Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen sosyal medya üzerinden hala binlerce mesaj alıyorum. Dizi şu sıralarda İspanya'da yayınlanmaya başladı. Peru, Şili, Arap ülkeleri derken İspanya da eklendi. Bu ülkelerden yüzlerce evlilik teklifi alıyorum. Birçok enteresan mesaj geliyor ama beni en çok gülü şeklinde konuştu.



Haberin Devamı