Magazin Oyuncu Murat Yıldırım'ın annesiyle ilgili ilginç anısı

Oyuncu Murat Yıldırım'ın annesiyle ilgili ilginç anısı

Paylaş
Oyuncu Murat Yıldırım'ın annesiyle ilgili ilginç anısı

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, ünlü olduğu ilk yıllarda kendisine filmdeki öpüşme sahnesinin gerçek olup olmadığını soran annesine, "Ne montajı anne, oğlun çatır çatır öpüşüyor" cevabını verdiğini söyledi

Murat Yıldırım, Adana’da Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ’Sanatçının Sosyal Sorumluluğu’ konulu söyleşiye katıldı. Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen söyleşide Murat Yıldırım, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Yaptığı esprilerle sevenlerini gülme krizine sokan ünlü oyuncu, kariyerine başladığı ilk yıllarda annesi ile yaşadığı bir diyaloğu paylaştı.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer28331","28331","201503","28331-273370.jpg","1", "0","Murat Yıldırım: Oğlun çatır çatır öpüşüyor anne");

"NE MONTAJI ANNE OĞLUN ÇATIR ÇATIR ÖPÜŞÜYOR"

Annesi Hayat Yıldırım’ın oynadığı filmdeki bir öpüşme sahnesi ile ilgili gerçek olup olmadığı yönünde soru sorduğunu kaydeden Murat Yıldırım, "Annem ekranda ilk defa bir öpüşme sahnemi izledi tabi. Yanıma geldi bana çekimser bir tavırla komşulara ‘görüntüler montaj’ dedim dedi.

Bende anne tabi ki onlar hep montaj dedim. Annem de montaj olduğuna inanırcasına ’tabi ki montaj canım’ dedi. Bende ne montajı anne, oğlun çatır çatır öpüşüyor dedim" diyerek sevenlerini gülme krizine soktu.