Bilim - Teknoloji Oyunseverlerin merakla beklediği etkinlik başlıyor!
Paylaş
Oyunseverlerin merakla beklediği etkinlik başlıyor!

İlk kez düzenlenecek olan GoblinCon, UNIQ Açıkhava Sahnesi'nde dijital oyun meraklılarını bekliyor

Bu sene ilki düzenlenecek olan GoblinCon, 29, 30 Eylül ve 1 Ekim’de oyun dünyasını Maslak, Uniq İstanbul’da buluşturacak.

Masaüstü oyunlardan PC oyunlarına, konsol oyunlarından mobil oyunlara kadar tüm oyun türlerine ve severlerine hitap edecek olan GoblinCon, ayrıca birçok ünlü ismi de ağırlayacak.

GoblinCon’un dev konukları: Game Of Thrones’dan tanıdığımız, ayrıca 3 defa üstüste dünyanın en güçlü adamı seçilen Hafthor Julius Bjönsson (nam-I diğer Sir. Gregor ‘The Mountain’ Clegane), Overwatch’ın çok oynanan karakterleri “Genji” ve “Lucio”yu seslendiren Gaku Space ve Jonny Cruz, Avrupa’nın en çok yükselen metal gruplarından olan ve aynı zamanda Wargaming’in resmi grubu olan SABATON, dünyaca ünlü cosplayerlerdan Elffi, Issabel ve Kelly Jean olarak belirlendi.



GoblinCon’da, katılımcılar bu isimlerle tanışma, fotoğraf çekilme şansı yakalayacak. Ayrıca tüm yabancı konuklar, katılımcıların sorularını yanıtlayacağı paneller düzenleyecek.

GECE TURNUVALARI DÜZENLENECEK


Kurulacak olan LAN PARTY alanında, etkinlik boyunca fuar katılımcılarına özel ödüllü PUBG, CS:GO, Hearthstone, Wolfteam ve League Of Legends turnuvaları düzenlenecek. Ayrıca LAN PARTY bileti alanlara özel, ödüllü gece turnuvaları organize edilecek. LAN PARTY bileti alanlar, 29 Eylül Cuma günü saat 19:00’da alana giriş yapıp, 1 Ekim Pazar günü saat 19:00’a kadar konaklayabilecek ve etkinlik saatleri dışında kendilerine tahsis edilecek bilgisayarları kullanabilecekler.

ÖDÜLLÜ COSPLAY YARIŞMASI


Cumartesi akşamı düzenlenecek Cosplay yarışmasında ilk üçe toplam 10.000 TL para ödülü dağıtılacak.

Ayrıca cosplay’in inceliklerini öğrenmek isteyenler için Issabel ile bire bir çalışarak ondan püf noktaları alabilecekleri worbla workshop eşsiz bir fırsat sunuyor.

Haberin Devamı