Siyaset Oyunu kullandıktan sonra kalp krizinden öldü
Paylaş
Oyunu kullandıktan sonra kalp krizinden öldü

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde oyunu kullandıktan sonra kalp krizi geçiren 69 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi.

Döşemealtı ilçesi Yeniköy Mahallesi’ndeki Mustafa Ayten Aydın Lisesi’nde oy kullanan Ayşe Akın (69) imzasını atacağı sırada rahatsızlandı.
Sandık görevlilerinin yardımıyla yere yatırılan kadın için sağlık ekiplerinden yardım istendi.

Haberin Devamı

Okula gelen 112 Acil Servis ekibi, Ayşe Akın’ın kalp krizinden yaşamını yitirdiğini tespit etti. Akın, Yeniköy Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından, Yeniköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Akın’ın yeğeni Şemsettin Ertaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, halasının Mersin’de yaşadığını, kaydının Antalya’da bulunması nedeniyle oy
kullanmak için Antalya’ya geldiğini anlattı. Halasında, şeker hastalığı ve safra kesesi rahatsızlığı bulunduğunu kaydeden Ertaş, "Şeker hastalığından tedavi oluyordu. Safra kesesiyle ilgili de Mersin’de ameliyat olacaktı. Oyunu kulladıktan sonra, aynı gün Mersin’e dönüp hastaneye yatacaktı. Oyunu kullanmaya giderken heyecan da yoktu" dedi.

Olayın meydana geldiği sandıktaki parti gözlemcisi Selahattin Daban da Akın’ın, oyunu kullanmak için gelen ilk vatandaş olduğunu kaydetti. Ayşe Akın’ın, kızının yardımı ile sabah 08.05 sıralarında sandığa geldiğini belirten Daban, "Oyunu kullanan ilk vatandaş olduğu için kendisiyle özel ilgilendik. Kabinde oyunu zarfına koydu ve sandığa attı. Ardından imza atmak için döndüğünde fenalaştı. Ambulans çağırdık. Bu sırada biz de müdahale ettik. Ambulans ekiplerinin çabasına rağmen hayatını kaybetti. Çok üzüldük" diye konuştu.

Haberin Devamı