Türkiye (Son Dakika) Öz dayısı küçük kıza tecavüz ediyormuş

Öz dayısı küçük kıza tecavüz ediyormuş

Paylaş
Öz dayısı küçük kıza tecavüz ediyormuş

Muğla'da, 14 yaşındaki H.O.'ya, 2 yıldır tecavüz ettikleri ileri sürülen öz dayısı ve babasının kuzeni tutuklandı

Muğla merkeze bağlı Esençay köyünde yaşayan H.O., önceki gün annesi F.O.’ya, öz dayısı 62 yaşındaki Kamil Ç. ile babasının amcasının oğlu 52 yaşındaki Sebahattin O.’nun kendisine tecavüz ettiklerini anlattı.

Bunun üzerine, kızın ailesi Göktepe Jandarma Karakolu’na giderek şikayetçi oldu. Jandarmaya başından geçenleri anlatan H.O., "İki yıl önce tarlada tütün toplarken dayım Kamil Ç. bana tecavüz etti.

"TECAVÜZ NEDENİYLE SÜREKLİ BİTKİN DÜŞÜYORDUM"

Yaşananları başkasına anlatmam halinde dövmekle tehdit etti. Korkup, kimseye söyleyemedim. Her fırsatta tecavüz etmeyi sürdürüyordu. Tecavüze uğradığımı babamın amcasının oğlu Sebahattin O. öğrenmiş. Herekes anlatmakla tehdit edip, o da tecavüz etmeye başladı. İkisinin tecavüzü nedeniyle çok bitkin düştüğüm için sürekli uyuyup, ev işlerinden kaçıyordum.

Annem hasta olduğunu düşünüp ağabeyim N.’den beni doktora götürmesini istedi. Ancak, bunu öğrenen Sebahattin O., ’Tanıdığım bir doktor var’ diyerek, ailemden beni alıp, Muğla’ya götürdü.

Hamile olabileceğimden korkuyordu. Bu nedenle beni özel muayenehanesi olan bir jinekoloğa götürecekti. Ancak, adet gördüğümü söyleyince rahatladı. Doktora götürmekten vazgeçti. Birlikte köye döndük. Ancak, yaşadıklarıma dayanamayıp, olayı aileme anlattım" dedi.

Şikayet üzerine harekete geçen jandarma kıza tecavüz ettikleri ileri sürülen akrabaları Kamil Ç. ve Sebahattin O.’yu evlerinde yakalayıp, gözaltına aldı. İki şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından dün sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklandı.

Taşımalı sistemde eğitim gördüğü ilköğretim okulundan bu yıl mezun olduğu öğrenilen H.O. ise Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Yuvası’nda devlet korumasına alındı. H.O.’ya psikolojik destek verilmeye başlandı.

Cavit AKGÜN/DHA

Haberin Devamı