Dünya Öz kızını 'samuray kılıcı'yla rehin aldı

Öz kızını 'samuray kılıcı'yla rehin aldı

Paylaş
Öz kızını 'samuray kılıcı'yla rehin aldı

Çin'de maddi hasarlı trafik kazasına karışan ve kaçmaya çalışırken polisler tarafından köşeye sıkıştırılan bir sürücü, 2 yaşındaki öz kızını samuray bıçağıyla rehin aldı

Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre,ülkenin Yunan bölgesinde meydana gelen olayda, 34 yaşındaki Zhang Gang'ın kullandığı ve içerisinde eşi Lu ve 2 yaşındaki kızı May'ın bulunduğu otomobil, karşı yönden gelen başka bir otomobile çarptı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada sadece maddi hasar meydana geldi.

Haberin Devamı

EHLİYET VE SİGORTA BİLGİLERİNİ VERMEK İSTEMEDİ

Çarptığı araç sürücüsüne sigorta ve kişisel bilgilerini vermekten kaçınan Gang, hızla olay yerinden uzaklaştı. Gang'ın çarptığı araç sürücüsü ise hemen polise haber verdi. Polis, yaklaşık 15 dakika kaçmayı başaran çılgın sürücüyü Yongren pazar yerinde köşeye sıkıştırdı.Yakalandığı anlayan Gang, arka koltukta oturan 2 yaşındaki öz kızı May'ı samuray bıçağıyla rehin aldı.Polisin yolu açmasını isteyen Gang, bu isteğinin yerine getirilmemesi durumunda ise kızını samuray bıçağıyla öldürmekle tehdit etti.

Bunun üzerine olay yerine gelen 'müzakereci polis', yaklaşık 1 saat Gang'ı ikna etmeye çalıştı, ancak sonuç alamadı. Müzakereci polisin ikna çabalarının sürdüğü sıralarda otomobilin çevresini saran diğer polisler, samuray kılıncını kızının göğsüne dayayan vicdansız sürücünün hızla üzerine atlayarak etkisiz hale getirmeyi başardı.

Haberin Devamı

Küçük kızın sağlık durumunun iyi olduğunu açıklayan polis, öz kızını rehin alan sürücünün gözaltına alındığını belirtti.