Magazin Ozan Akbaba'nın bebek mutluluğu: Hoş geldin oğlum (Ozan Akbaba kimdir?)

Ozan Akbaba'nın bebek mutluluğu: Hoş geldin oğlum (Ozan Akbaba kimdir?)

Paylaş
Ozan Akbaba'nın bebek mutluluğu: Hoş geldin oğlum (Ozan Akbaba kimdir?)

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin İlyas Çakırbeyli'si Ozan Akbaba'nın Ozan Ali adını verdiği bebeği dünyaya geldi

Başrollerinde Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca'nın rol aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli rolünü canlandıran Ozan Akbaba baba oldu.

Haberin Devamı

Buket Arıkan'la 2017 yılında evlenen Ozan Akbaba, oğluna Ozan Ali adını verdi.

"Hoş geldin oğlum.

Bu tarih, doğduğun tarih Ozan Ali'm. Şu kısacık hayatımıza, içinde yanlışların da doğruların da bolca bulunduğu, acizane ruhumuzun bir nefeslik ömrüne yepyeni bir nefes kattığın hayatımıza girdiğin için sana ne kadar teşekkür etsek az.

Ozan Ali’m... Annen, çok sabırlı, çok güçlü bir kadın oğlum. Senden tek bir isteğim olacak; anneni çok sev olur mu? Çünkü sen onu çok seversen dünyayı seversin, sen onu çok seversen hayatı, yaşamayı çok seversin, sen onu çok seversen insanı, doğayı, bitkiyi, hayvanı, uyumu, güzelliği, içinde güzellik barındıran herşeyi çok seversin. Yeryüzünde sevgi hakeden ne varsa eminim hepsini çok seversin... Avucunda dünyayı taşıyan anneni çok sev Ozan Ali, ve tüm yanlışlarımıza rağmen bizi çok sev oğlum."

Haberin Devamı

OZAN AKBABA'NIN PAYLAŞIMI:

OZAN AKBABA KİMDİR?

Ozan Akbaba, 9 Haziran 1982'de Kars'ta doğdu.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi iç mimari ve çevre tasarımı bölümünden mezun oldu.

Oyunculuğa ortaokul yıllarında başladı ve birçok oyun, seslendirme, reklam filmi, sinema filmi, kısa filmde çalıştı.

Oyunculuk dışında film müzikleri de yaptı.

2011 yılında Cennetin Sırları adlı dizide oynadı. 2013 yılında Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'da rol aldı. 2014 yılında Sıla'nın Yeni Ay albümündeki Vaziyetler şarkısının klibinde rol aldı. Güldür Güldür adlı televizyon şovunda Ali Sunal, Çağlar Çorumlu, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Alper Kul, Doğa Rutkay, Doğukan Polat, Alper Kul, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu] ile beraber oynadı. 25 Nisan 2014'te vizyona giren Mutlak Adalet sinema filminde Bülent Çolak, Bihter Dinçel, Didem Soydan, Yerkan Kahraman ile birlikte başrolde oynadı.19 Aralık 2014'te Krallar Kulübü adlı sinema filminde Ozan Akbaba, Nuri Alço, Özge Dolay, Haldun Boysan, Özlem Savaş ile beraber rol aldı.

Ozan Akbaba şimdi ise, sevilen dizi EDHO'da rol alıyor.

Ozan Akbaba 2 Temmuz 2017'de yapımcı Buket Arıkan'la evlendi.