Spor Ozan İpek: Golleri hissetmiştim

Ozan İpek: Golleri hissetmiştim

Paylaş
Ozan İpek: Golleri hissetmiştim

Bursaspor'un Fenerbahçe'yi 2-1 geriden gelip yenmesini sağlayan golleri atan Ozan İpek, golleri atacağını hissettiğini söyledi

Geçtiğimiz sezon ortasında teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine Bucaspor’dan transfer edilen 24 yaşındaki Ozan, sezon başından bu yana sürdürdüğü çıkışını Fenerbahçe maçında en üst seviyeye taşıdı.

Takımını zafere taşıyan Ozan, maçtan sonrami mutluluğunu anlatamayacağını söyledi. Maçın 85'inci dakikasında serbest atıştan, 90+1’inci dakikada da kaleci Volkan’ın altından topu 2 kez filelerle buluşturan Ozan, bugün Özlüce Tesisleri’nde DHA’ya (Doğan Haber Ajansı) özel açıklamalarda bulundu.

”70'DE OYUNDAN DÜŞECEKLERİNİ BİLİYORDUK”

Fenerbahçe maçından, transfere, Milli Takım ile ilgili düşüncelerinden, Bursaspor’un bu yılki hedefine kadar tüm konularda görüşlerini açıklayan Ozan, şunları söyledi: ”Hafta başından beri Fenerbahçe maçının bir an önce gelmesini bekliyorduk.

Teknik heyet de bizi karşılaşmaya çok iyi motive etti. Karşılaşmaya çok kötü başladık. Aynı Türkiye Kupası maçı gibi oldu. Peş peşe gelen 2 golle 2-0 yenik duruma düştük. Ardından 2-1’i yakalamamız bizi oyuna bağladı. Yorulacaklarını biliyorduk.

"MUHTEŞEM BİR MAÇ OLDU"

70’ten sonra oyundan düşeceklerini biliyorduk. Onlarda da biz de de büyük boşluklar oldu. Maçın kader anları son dakikalardı. Beşiktaş maçının benzeriydi. Son 5 dakikada 2 gol bulduk.

Muhteşem bir maç oldu. Son golden sonra sevinmek istedim ama Fenerbahçe taraftarı izin vermedi. Sevincimi soyunma odasına bıraktım. Teknik direktörüm Ertuğrul Sağlam da beni alnımdan öptü.“

“BABAM HEYECANDAN KONUŞAMADI”

Maç sonrasında babasının kendisini telefonla aradığını da belirten Ozan, ”Çok mutluydu. Bağırmaktan sesi kısılmıştı. Eminim ki herkes böyle bir duygu yaşamak ister. Aradığında heyecandan konuşamadık“ dedi.

“ÖNCE BURSASPOR”

Ozan, “Transfer teklifleri var mı“ sorusuna, “Evet var. Profesyonel futbolcuyum. Kendimi düşüneceğim. Sonuçta bu işi para için yapıyoruz. Önce kulüp, sonra biz.

Geleceğimiz açısından neresi uygunsa orayı düşüneceğiz. Ancak şu anda burada mutluyum. Bir yıl içinda inanılmaz performans yakaladım. İlk hedefim Milli Takım ve önümüzdeki maça çağırılmayı bekliyorum“ diye konuştu.

“ŞAMPİYONLUK MU? OLABİLİR”

Ozan, son olarak, ”Bursaspor şampiyon olur mu” sorusuna da, “Maç eksiğimiz var. Kendimizi şu anda 2'nci olarak görüyoruz. 4 hafta sonra işler yolunda giderse, lider olabileceğimizi düşünüyoruz. Hata yapmazsak Bursaspor tarihinde bu ilk olabilir“ karşılığını verdi.

2

Haberin Devamı