Spor Ozan İpek: Hakemlere gülüyorum

Ozan İpek: Hakemlere gülüyorum

Paylaş
Ozan İpek: Hakemlere gülüyorum

Bursaspor'un yıldızı Ozan İpek, "Fenerbahçe maçını izlerken güldüm. Bu kadar da belli edilmez" diye konuştu

Bursasporlu futbolcular Ozan İpek, Bekir Ozan ve İsmail Haktan, Vergi Haftası nedeniyle bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinliğe katıldı ve Vergi Dairesi standında taraftarlara imzalı atkı dağıttı.

Basın mensuplarının sorularını yanrıtlayan futbolcular cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Karabükspor maçı ve şampiyonluk şanslarını değerlendirdi.

İlk söz alan Ozan İpek, rotanın her zaman galibiyet olduğunu ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının şanssızlık olduğunu ifade etti. Ertuğrul Sağlam’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında oynanan oyuna devam edilmesini istediğini belirten yetenekli futbolcu, "Umarım Karabük’ten galibiyetle döneriz. Zaten artık dönmek zorundayız. Zor bir maç olacak. Hava şartları da ağır" dedi.

"ŞAMPİYON OLABİLİRİZ"

Şampiyonluk şansını değerlendiren yetenekli sol açık, "Fenerbahçe ve Trabzonspor önde görünüyor ama ortada 30 puan ve alınacak 10 maç var. Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynayacağız.

Bu maçlar kırılma maçları olacak. Galibiyetle ayrılırsak şampiyon olabiliriz. Geçtiğimiz sezon da böyle şampiyon olduk" dedi.

"ARTIK GÜLÜYORUM"

Hakemler hakkında da yorum yapan genç futbolcu, "Maçlar doğru dürüst yönetilsin. Fenerbahçe maçını izlerken güldüm. Bu kadar da belli edilmez. Bu durum artık kimsenin hoşuna gitmiyor. Umarım yine dikkatli olurlar. Biz kimseden çekinmiyoruz. Hepsini yenmiş takımız" diye konuştu.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı