Spor Ozan İpek'ten imalı sözler

Ozan İpek'ten imalı sözler

Paylaş
Ozan İpek'ten imalı sözler

Bursaspor'un sol kanat oyuncusu Ozan İpek, "Ben Trabzonspor'a kesinlikle borcumuzun olduğuna inanmıyorum" dedi

Ozan İpek, Bursaspor’un internet sitesinden Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Henüz maç oynanmamasına karşın konuşulan çok şey olduğunu ifade eden Ozan İpek, şöyle konuştu: "Özellikle bizim maça fazla asılmayacağımız konuşuluyor. Fakat bu çok saçma bir düşünce.

Gaziantepspor ile aramızda yalnızca 3 puan var, bulunduğumuz konumu korumak ve puan farkını açmak adına kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Bir de bizim Trabzonspor’a borcumuz olduğu ve bu maçta o borcu ödeyeceğimiz ile ilgili yorumlar bulunuyor. Ben kesinlikle borcumuzun olduğuna inanmıyorum.

Eğer varsa bile bunu Fenerbahçe maçında ödemiş olduk. Maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Trabzonspor’u uzun zamandır mağlup edemiyoruz. Bu şanssızlığımızı kırıp rahatlamak istiyoruz."

EREN ALBAYRAK ÖZEL ANTRENÖRLE ÇALIŞIYOR

Bursaspor’da sözleşme uzatmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Eren Albayrak çalışmalarını sürdürüyor. Kendisine özel antrenör tutan ve çalışmalarını özel bir spor salonunda gerçekleştiren genç oyuncu sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Bursaspor’dan ayrılacak.

"TRABZONSPOR İLE GÖRÜŞMEMİZ SÜRÜYOR"

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve Trabzonspor başta olmak üzere İstanbul takımlarının da kendisi için teklifte bulunduğunu ifade eden genç sol kanat oyuncusu, "Bir aksilik çıkmazsa sezon sonunda Trabzonspor ile anlaşacağım. Görüşmeler sürüyor. 1-2 yıl Trabzonspor’da oynayıp daha sonra Avrupa’ya gitmek istiyorum" dedi.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı