Magazin Özay doktoruna açtığı davayı kazandı

Özay doktoruna açtığı davayı kazandı

Paylaş
Özay doktoruna açtığı davayı kazandı

Manken şarkıcı Tuğba Özay bilgisi dışında yumurtalığını alan İtalya'daki doktoruna açtığı davayı kazandı

Özay'a ikinci müjdeyi de Türkiye'deki doktoru verdi: Anne olabilirsin! Geçtiğimiz aylarda İtalya'da rahatsızlanan ve tedavisi sırasında kendisinden habersiz yumurtalıklarından birini aldığı için doktorunu mahkemeye veren manken şarkıcı Tuğba Özay, açtığı tazminat davasını kazandı.

Haberin Devamı

İKİ İYİ HABER

Bu dava için birkaç kez İtalya'ya gidip gelen Özay; nihayet geçtiğimiz gün müjdeli haberi aldı. İtalya'daki doktorun kendisine bilgi vermeden yumurtalığını aldığını ispat eden ve davayı kazanan Özay, başka bir müjdeyi de Türkiye'deki jinekoloğu Teksen Çamlıbel'den aldı.

Çamlıbel'e hem kontrol hem de bebek sahibi olabilmek için giden Özay, doktorundan her şeyin yolunda olduğunu ve tahlil sonuçlarının iyi çıktığını öğrendi. İş yoğunluğundan dolayı anneliği sürekli erteleyen Özay ve İtalyan eşi Ludovic Fattizzo'nun; bu yıl içinde bebek sahibi olmayı planladıkları öğrenildi.

GÜNEYDOĞU TURU

Bu arada yılbaşında Gaziantep'te sahne alacak olan Özay'ı; eşi Ludovic Fattizzo da yalnız bırakmayacak. Özay, konserinden sonra eşine hiç görmediği Güneydoğu Anadolu'yu gezdirecek.

Haberin Devamı