Selin Çakar Özcan Deniz ‘İstanbullu Gelin’ ile dönüyor
HABERİ PAYLAŞ

Özcan Deniz ‘İstanbullu Gelin’ ile dönüyor

Haberin Devamı

En son ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’de Kahraman olarak izlediğimiz Özcan Deniz, bir erteleme olmazsa Ocak ayında ‘İstanbullu Gelin’ dizisinde Faruk olarak ekrana geri dönüyor. Yine O3 medyanın yapımcılığını yapacağı dizi Star Tv’de seyircisiyle buluşacak.

Özcan Deniz’e dizinin bir diğer başrol oyuncusu olarak Aslı Enver eşlik edecek. Kaderimin Yazıldığı Gün’de Hatice Şendil’in oyunculuğunu fazlasıyla tutuk bulmuş biri olarak Aslı Enver’in daha sıcak bir karakter ortaya çıkaracağını düşünüyorum.

Her ne kadar bu dizide doğu esintilerinin olmamasını ümit etsem de dizinin adı ümitlerimi kırmaya yetiyor. Sanki yine çok güçlü bir aile, geniş topraklar, zengin bir hayat, katı gelenekler ve tüm bu kalın çizgilerin içine İstanbul’daki özgür hayatından gelecek asi bir gelin hikayesinin bizleri beklediğini hissediyorum. Tüm bunları düşününce de zihnim Asmalı Konak’a gidiyor. En iyisi ön yargılarımızı bir kenara koyup ‘İstanbullu Gelin’in bize ne anlatacağını görmek için Ocak ayını beklemek.

‘İçimdeki Fırtına’ fırtınalar koparabilecek mi?


Yeni bir dizi haberi daha yine Star Tv’den geldi. Başrollerinde Gizem Karaca, Merve Boluğur, Yusuf Çim ve Burak Yamantürk’ün olacağı dizinin yayın tarihi ile ilgili bir bilgi verilmezken birkaç kare fotoğraf yayınlandı ve aslında yayınlanan bu fotoğraftan anladık ki; Gizem Karaca mağduru, Merve Boluğur ise kara melek misali bir karakteri canlandıracak.

Özcan Deniz ‘İstanbullu Gelin’ ile dönüyorSonra dizinin konusunu da okuyunca ‘tamam şimdi oldu’ dedim kendi kendime. Meğer Ezgi (Merve Boluğur), kendi kardeşi Deniz’in (Gizem Karaca) evlenmek üzere olduğu Emre’ye (Yusuf Çim) aşıkmış ve kardeşinin kocasını ele geçirebilmek adına hain bir plan yapacakmış ama sonra işler kontrolden çıkacakmış. Anlayacağınız bol entrikalı, bol sırttan bıçaklamalı, mağdur karakterin sık sık ‘bana bunu nasıl yaptın’ diyeceği ya da belki arkasından dönen dolapları bir türlü anlayamayacağı bir iş seyredecek olabiliriz. Ya da belki ters köşe oluruz ve çok farklı bir hikaye ile karşı karşıya kalırız. Gönlümüz tabi ki de ters köşe olmaktan yana.

Zira hikayelerin temelsiz, karakterlerin duygusuz ve vasat, sürelerin ömürden ömür götürecek kadar uzun olduğu dizilerin bolca mevcut olduğu şu günlerde ‘gerçekten’ bir şeyler anlatan hikayelere ihtiyacımız var.

Yılbaşından yine ‘O Ses Türkiye’ izlenir


Yeni yılı sıradan bir gün edasında evde geçirmeye karar vermiş biri olarak şimdiden ne seyredeceğime de karar verdim. Çünkü yine çok eğlenceli isimler şarkı söylemek için sahnede olacaklar.

Bir kere Onur Büyüktopçu’nun performansını izlemek için sabırsızlanıyorum. Sonra Ahmet Kural ve Murat Cemcir varmış. Ozan Güven’in de sahneye çıkacak isimler arasında olduğunu okudum. Geçen yıl ki programı izlerken çok gülmüş, çok eğlenmiştim. Bu yıl ki programın da ondan farkı olacağını sanmıyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder