Mehmet Coşkundeniz Özcan’ın sırrını bir tek POSTA yazdı
HABERİ PAYLAŞ

Özcan’ın sırrını bir tek POSTA yazdı

Haberin Devamı

Özcan Deniz’in bir dönem ilişki yaşayıp ayrıldığı Buse Narcı geçtiğimiz günlerde bir galaya katıldı. Magazinci arkadaşlar Buse’yi fotoğrafladı. Ensesindeki Özcan dövmesini de tabii ki gözden kaçırmadılar.

Tüm gazetelerde haber aynıydı: Buse Narcı, Özcan Deniz’den ayrıldı ama dövmesini sildirmedi... Birkaç gündür gazetelerin magazin eklerindeki anlı şanlı yazar arkadaşlar da bu konu hakkında yorumlar yaptılar. İsimlerini verip de mahcup etmeyeyim.

Magazin yazarları, tabii ki yorum yapacaklar. Ama bir küçük araştırma yapmak da gerekmiyor mu?

Ne yazık ki magazin basınında durum içler acısı. Tüm eklerde aynı haberler, aynı cümlelerle yer alıyor. Şimdi size iddialı bir şey söylüyorum: Sadece POSTA bu çarkın dışında. Çünkü hem magazin ekibimiz, hem de yazı işleri ekibimiz haber konusunda çok titiz. Bu titizliğimiz sayfalarımızda da internet sitemizde de kendini gösteriyor.

Dönelim Buse Narcı’ya. Dedim ya; herkes o dövmenin Özcan Deniz’i simgelediğini yazdı. Gerçek, sadece POSTA’daydı. Buse Narcı’nın babası Özcan Narcı, 1999’da Gölcük’teki Donanma Komutanlığı’nda askerliğini yaparken Marmara Depremi’nde enkaz altında kalarak şehit olmuştu. Buse Narcı, babasının adını ensesine kazıtmıştı. Sevgilisi Özcan Deniz’inkini değil.

Herkese haber atlattığımız için özür falan dilemiyoruz, bunu yapmaya devam edeceğiz.

Seyirci komedi ve korku filmlerinden bıktı

Türk sinemasının son yıllardaki atağı hepimizi sevindiriyor. 2012’de Türk filmlerine giden seyirci sayısı 20 milyon civarındayken 2015’te 34 milyona çıktı. 2016’da da krize rağmen 30 milyonları göreceği tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz yıllarda sinemanın lokomotifi komedi ve korku filmleriydi. Örneğin Cem Yılmaz filmlerinin en az 2 milyon gişesi garantiydi. Yeşilçam’ın seyirci rekoru da biliyorsunuz, 7 milyonu aşkın biletli seyirciyle Recep İvedik’te. İkinci sırada da ‘Düğün Dernek’ var. ‘Dabbe’ serisi de en az 600-700 bin seyirciye ulaştı.

Ama artık işler öyle değil. 2016’da gösterime giren filmlere göz attım. Bu yılın flaş filmi ‘Dağ 2’. Bir dram... ‘İkimizin Yerine’ de başka bir dram. O da büyük gişe yapan filmlerden. ‘Siccin’, ‘Azazil’, ‘Azem’, ‘Ammar’ gibi ‘cin’ işi filmler maalesef gişede çakılmış. Komedi filmlerinin gişeleri de parlak değil.

Öyle görünüyor ki seyirci artık küçük küçük skeçlerin birleştirilmesiyle oluşturulan komedi filmlerini, acemi işi makyajlarla yapılan Hollywood özentisi korku filmlerini değil, sağlam senaryolu, etkili konulu ve tabii ki iyi oyunculu dramları tercih ediyor.

“Komedi ya, nasılsa tutar”, “Korku ya, mutlaka fanları var” diyen yapımcılara duyurulur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder