Spor Özdemir'den transfer müjdesi

Özdemir'den transfer müjdesi

Paylaş
Özdemir'den transfer müjdesi

Özdemir'den transfer müjdesi

Fenerbahçe Kulübü'nün olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısı yapıldı. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde, Yüksel Günay başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra kulüp yönetim kurulu üyelerinden Nihat Özdemir, Semih Özsoy, Abdullah Kiğılı, Serhat Çeçen, Cihan Kamer, Vedat Olcay, Şekip Mosturoğlu, Yasemin Merçil, Hakan Dinçay, Turhan Şahin, Hüseyin Ersan Topbaş, Murat Özaydınlı ve Mahmut Uslu hazır bulundu.

Haberin Devamı

İstanbul'daki elverişsiz hava şartları nedeniyle 90 üyenin katılımıyla başlayan toplantıda daha sonra 205 sayısına ulaşıldı. Hava koşulları nedeniyle üyelerin görüşlerini bildirdiği bölüm kısa tutularak, toplantı erken bitirildi.

Yönetim kurulu faaliyet raporunu okuyan kulüp başkan vekili Nihat Özdemir, ara transfer döneminde Süper Lig'in yıldızlarından Gökhan Ünal'ı renklerine kattıklarını hatırlatarak, transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Özdemir, "Gerekli mevkilere, gerekli transferleri yapmak için ciddi izleme ve görüşme çalışmalarımız devam etmektedir. Teknik direktörümüz Daum, sportif direktörümüz Aykut kocaman, teknik heyetimiz ve sporcularımız tam bir uyum ve takım ahengi içinde bizi de memnun eden örnek bir çalışma düzeni içindedir" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Özdemir, sportif direktör Aykut Kocaman'ın transferle ilgili görüşmeleriyle ilgi basın mensuplarının toplantı sonundaki sorularına, "Az bir süre kaldı. En iyisini yapacağız" şeklindeki sözlerle yanıt verdi.

Futbol takımının dün akşam ağır hava ve saha şartlarına rağmen Denizlispor'u yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptığını belirten Özdemir, "Bu başarımızı devam ettirip, sezon sonuna kadar liderliğimizi sürdürerek şampiyonluk kupasını kaldırmak ana hedefimizdir" dedi. Ziraat Türkiye Kupası'nda uzun yıllar süren hasrete son vermek istediklerini ifade eden Özdemir, "Bundan sonra oynayacağımız çeyrek final, yarı final ve inşallah final sonrasında uzun yıllardan beri alamadığımız Türkiye Kupası'nı da alarak müzemize koyacağız" diye konuştu.