Magazin Özel ekip prenses olmayı öğretiyor

Özel ekip prenses olmayı öğretiyor

Paylaş
Özel ekip prenses olmayı öğretiyor

Prens William ile 29 Nisan'da evlenecek olan Kate Middleton için Kraliyet'in ekibi seferber oldu

Kate Middleton prenses olmak için gün sayıyor. Ingiliz Kraliyet ailesinden Veliaht Prens William ile 29 Nisan'da evlenecek olan Middleton için kraliyetin özel ekibi gece gündüz çalışıyor. Profesyonel makyaj ekibinden modacısına kadar onlarca uzman bir genç kızdan prenses yaratmak için çabalıyor. İşte genç bir kızın prenses olma yolunda attigı adımlar:

Haberin Devamı

Saçlar dağınık olmayacak

Unlülerin saç tasarımcısı Richart VVard özel olarak Middleton'a ders verdi. VVard "Kate'in saçlan dagınık olmayacak. Önemli olan asil görünmesi ve İngiliz gelenekselliğinden uzaklaşmaması. Parlak tokalar yerine küçük şapka veya tüylerle saçını toplayabilir" dedi.

Abartılı makyaj yok

Kraliyete gelin olmadan makyajda pembe ve kırmızı tonlarını tercih eden Kate, bundan böyle varla yok arası bir makyaj yapacak. Profesyonel makyaj uzmanı Julia Bolina prensesin bundan boyle hafif golgeli bir göz makyajı yapacağını ve şeftali tonlarda ruj sürecegini söyledi.

Kraliyet'in dişçisi iş başında

Kate gelin olmak için saatlerini dişçi koltuğunda geçirdi. Genç kadının ön dişleri İngiliz Akademisi'nin dişçisi Dr. Tif Qureshi tarahndan yenilendi. Qureshi "Bir prenses gülüsünden belli olur" dedi.

Haberin Devamı

Kilosunu koruyacak

Daha önce hafif toplu bir genç kız olan Kate, düğünden önce 4-5 kilo verdi. Ayrıca bir ekip genç kadına sağlıklı beslenmenin yöntemlerini de anlattı.

Nasıl selam vereceğini öğrendi

Jean Broke-Smith adlı vücut dili uzmanı Kate Middleton'la günlerce çalıştı. Srruth, prensese halka selam verirken elini nasıl kaldıracağını, adımlarının küçük olmasını hatta halka gülümserken dişlerini çok göstermemesini öğretti.