Coşkun Türk Özel futbolcu
HABERİ PAYLAŞ

Özel futbolcu

Hürriyet gazetesinin yaptırmış olduğu geniş çaplı futbol anketinden ilginç sonuçlar çıktı. Bunlardan biri de Galatasaraylı taraftarların takımlarında görmek istediği futbolcuların başında Alex’in gelmesiydi. Özel hayatı ile tüm futbolculara hatta herkese örnek gösterilebilecek Alex, futboluyla da “çok özel” olduğunu sık sık gösteriyor bize. Atılan nefis gollerden sonra dünya yıldızlarının isimleri söylenir, onun gibi, şunun gibi attı denilir.

Dün Alex’in attığı nefis gol için sadece ve sadece Alex’e yakışır şekilde attı diyebiliriz. Kaptan Alex attığı nefis golle maçı 1-1’e getirip Manisaspor’un direncini kırarken, Fenerbahçe’ye final kapısını ardına kadar açtı. Gelelim diğer futbolculara; kalede Volkan yine tam motive çıkmadığı bir maçta kalitesine yakışmayan bir gol yedi. Sonrasında ikinci yarıda nefis bir kurtarış yaptı, ama onun gibi bir kaleci o golü yememeliydi.

Haberin Devamı

Gökhan Gönül’ün yokluğunda Deniz, Bilica’nın yokluğunda da Bekir vasattı. Lugano yine hırçındı, Santos ise idare etti. Mehmet Topuz çok koşuyor, kendini paralıyor, ama takıma katkısı az oluyor. Vederson kapasitesi yettiğince elinden geleni yaptı. Emre de çalışkandı, derbi öncesi sakatlığını atlatıp hazır olduğunu gösterdi. Gökhan Ünal bu seneki formuyla Fenerbahçe formasını idareten giyiyor. Böyle oynamaya devam ederse seneye o formayı zor görür.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder