Gündem Özel güvenlikçi terörü

Özel güvenlikçi terörü

Paylaş
Özel güvenlikçi terörü

İki özel güvenlik görevlisi, çıkan kavgada halk otobüsü şoförünü duvardan aşağıya atıp öldürdü

Eskişehir'de halk otobüsü içerisinde bilet atma konusunda çıkan kavgada özel güvenlik görevlileri E.Ö. ile N.G, 50 yaşındaki Ertuğrul Balcı adlı şoförü 5 metre yüksekliğindeki istinat duvarından aşağıya attı. Balcı, düşme sonucunda olay yerinde öldü.

Haberin Devamı

Atatürk Bulvarı Odunpazarı otobüs durağında dün gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda özel güvenlik görevlisi oldukları bildirilen E.Ö. ile N.G., Şirintepe Mahallesi -Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Meşelik Kampüsü seferini yapan 26 ED 307 plakalı halk otobüsüne bindi. E.Ö. ve N.G. ile halk otobüsü şoförü Ertuğrul Balcı arasında bilet atma konusunda tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce iki özel güvenlik görevlisi otobüsten aşağıya indirdikleri Ertuğrul Balcı'ya saldırdı. Kavga sırasında Ertuğrul Balcı büfe yanındaki korkulukların istinat duvarından aşağıya düştü.

KAFA ÜSTÜ DÜŞTÜ

Yaklaşık 5 metre yükseklikten kafa üstü beton zemine düşen Ertuğrul Balcı olay yerinde öldü. Kavga ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler E.Ö. ve N.G.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Ölen evli 3 çocuk babası Ertuğrul Balcı'nın cesedi otopsi için ESOGÜ Hastanesi morguna kaldırıldı. Balcı'nın bir süre önce Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ESULAŞ şirketinden emekli olduğu ve kısa süre önce de halk otobüsünde şoför olarak çalışmaya başladığı belirtildi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

DHA