Gündem Özel halk otobüslerine molotoflu saldırı

Özel halk otobüslerine molotoflu saldırı

Paylaş
Özel halk otobüslerine molotoflu saldırı

Bağcılar'da yüzleri maskeli 4 kişi, park halindeki 2 özel halk otobüsüne molotofkokteyli atarak kaçtı. Otobüsler mahalle sakinlerinin zamanında müdahalesiyle yanmaktan son anda kurtarıldı

Ateştuğla otobüs son duraklarında yüzleri maskeli 4 kişi, saat 23.00 sıralarında park halindeki 2 özel halk otobüsüne ve otobüs durağına molotofkokteyli atarak kaçtı. Ateştuğla-Eminönü hattında çalışan otobüsler saldırıyı gören çevredekilerin zamanında müdahalesiyle yanmaktan kurtarıldı.

Haberin Devamı

Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede önlem aldıktan sonra inceleme başlattı. Delil toplayan polis, bir plastik eldiven ve kırık bira şişesini delil torbalarına koydu.

Araçlardaki kontrollerini bitiren itfaiye ekipleri olay yerinden ayrılırken, polis kaçan 4 saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Otobüslerden birinin şoförü Hasan Basri Akkaya, "Ben Kürt’üm bu yapılan eylemlerin Kürtlükle hiçbir alakası yok, milletin canına malına yapılan kastla hiçbir yere varılamaz. Hepimizin kardeşçe yaşaması lazım" dedi.

Timur TARLIĞ/İSTANBUL, (DHA)