Gündem Özel Harekat'tan 'Bozkurt' sloganlı yürüyüş

Özel Harekat'tan 'Bozkurt' sloganlı yürüyüş

Paylaş
Özel Harekat'tan 'Bozkurt' sloganlı yürüyüş

Sivas'ta 10 Nisan polis gününde cep telefonu ile kaydedilen görüntüler dikkat çekti. Görüntülerde, caddede yürüyüş yapan polisler arasında yer alan Özel Harekat Şubesi ekiplerinin, 'Ölmez bu herakat' marşını söyleyerek ilerlediği ve ardından 'Kim bunlar, bozkurtlar' sloganları attığı görüldü.

Sivas’ta 10 Nisan polis günü nedeni ile düzenlenen etkinlikler kapsamında İstasyon Caddesi üzerinde tören geçişi yapan ekiplerin, tören bitiminde Emniyet Müdürlüğü’ne giderken Atatürk Caddesi üzerinde kaydedilen görüntüleri dikkat çekti. Emniyet Müdürlüğü’nün bir çok şubesindeki polislerin bölüm bülüm geçtiği yürüyüş sırasında öndeki birlikler sessiz bir şekilde yürürken, Özel Harekatçıların, ülkücülerin ünlü ismi Ozan Arif’in bestelediği ’Ölmez bu hareket, ölmez bu dava’ adlı türküsünü koro halinde seslendirdiği görülüyor.

’KİM BUNLAR, BOZKURTLAR’

Görüntülerde, Özel Harekat birliği, önünde giden amirlerinin ’Kim bunlar’ diye bağırarak sorduğu soruya ’Bozkurtlar’ diye karşılık vererek ve aynı şeyi bir çok kez tekrarlayarak yürüyor Bu sırada çevredeki vatandaşlardın ise ıslık ve alkışlarla gruba destek verildiği görülüyor. Bir vatandaşın cep telefonuyla kaydettiği ve bazı video paylaşım sitelerinde de yer alan görüntüler ilgiyle izlendi. Özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında yaşanan ’Bozkurt’ tartışmasına, yakın tarihte yayınlanan videoya internet sitelerinde ’Başbakan görsün, işte bozkurtlar’ yorumları yapıldı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5281","5281","201104","5281-9.jpg");

Haberin Devamı