Dr. Haydar Dümen Özenilecek bir şey yok
HABERİ PAYLAŞ

Özenilecek bir şey yok

Haberin Devamı

Erkekler, takıntıları olan cinsel organın boyu konusunda adeta birbiriyle yarışıyor. Pek çoğunuzun hayal ettiği büyük penis aslında özenilecek bir şey değil. Çünkü o hayal kadını cinsellikten soğutur. Düşlemeden bir kez daha düşünün...

BÖYLE SORU YOK!

Kız üzerime atladı

20 yaşındayım, kız arkadaşım 23 yaşında. Beni evine çağırdı ve üzerime atlayıp ilişkiye girmek istediğini söyledi. İlişkiden sonra da “Beklediğim gibi değilmişsin” dedi.

CEVAP

Ne kızmış be değerli okurum, sadece kız değil, kızması beynine vurmuş. Ateş bacayı sarınca, hayalini kurduğu seni de karşısında bulunca hoop üstüne atlamış!!! Şimdi kıza sesleniyorum, ya kızım, otur, konuş, çay için, dizini dizine daya, ellerini tut, sıcak mesajlarla kendini onun beynine oturt sonra kalk, biraz kıvırarak yürü, cilven esprili olsun, cinsellik 5-10 dakika daha geriye kalsın. Erkeğin de aküsüne enerji dolsun. Ve sıra düğmeye basmaya kalsın. Değerli okurum, olması gereken olmuş. Sen sakın üzerine toz kondurma. Kız ne beklemiş, ne bulmuş. Bu kafayla giderse nikah dairesine, sanırım tez döner ailesine. Çünkü erkeklik ve kadınlık cinsellikten önce ruhla bedenin uyumuyla sağlanır.

Arabada olduğu için mi zorlandık?

20 yaşındayım, sevgilim de 18 yaşında. Biz arabanın içinde yakınlaştık, birlikte olmak istedik ama başaramadık. Arabanın dar olması ve ilk deneyim olması bizi etkiledi sanırım. Sorun nedir, ne yapmalıyım?

CEVAP

‘Onun arabası var, güzel mi güzel’ ya da ‘Arabası dört teker’ gibi şarkılarda araba motifleri çok kullanılır. Arada bir yersizlikten cinsel birlikteliklerde de işe yarar. Amma velakin, araba açıkta ve gelip geçenin gözü önündedir. Camlardan da içerisi görünür. O sırada erkekte güven duygusu iyice erir. Güvenin olmadığı ortamda mübarek greve karar verir!!!

Bu bir savunma reaksiyonudur. Eğer böyle olmasaydı insanlar her türlü alanda tehlikenin göbeğinde bu ummana dalarlar, hayatlarından olurlardı. Bu organ hassas terazi gibidir. Örneğin; musluktan tıp tıp damlayan suya ya da karyolanın gıcırtısına kafayı takan erkeklerde organ iş başında ve alarmda olsa bile, istifasını verir, eylemi terk ederdi. Sizin oyun bitti, her şey geçti gitti.

Cinsel ilişkide geç boşalıyorum

21 yaşındayım, mastürbasyon yaptığımda boşalamıyorum. İlişkide de geç boşalıyorum. Acaba sorun ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, biz hekimler, bu hassas terazinin çalışması ve ölçülerinin saptanması için evlilik koşullarını ararız. Geç boşalmanın iki sınır çizgisi vardır; kadın ve erkeğin ortaklaşa “Tamam” dediği süre ne olursa olsun, çiftler denk düşmüş demektir.

Erkekte uzadıkça uzuyor, partnerin ise karnı doydu, bir lokma bile almak istemiyor, erkek de havanda su dövüyorsa durum kadının sabır taşını çatlatır. Sabır çizgisi aşılırsa, kadın nefessiz, ağırlık altında, ter içinde, ne iştah ne takat kalır. Olay patinaj yapan arabaya döner, ne ileri ne geri, yavaş yavaş gel beri. Niyetler ve dualar işe yaramaz. Değerli okurum, evlendiğinde de bu sorun ortada kalmaz.

Yeterli mi?

17 yaşındayım. Penisim santim. 54 kiloyum. Sizce boyu yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, bence de, sence de ve bilime göre de yeterli.

İç dudaklar çok büyük

18 yaşında kızım. Vajinamın iç dudaklarında büyüme var. Estetik müdahale yapılsa his kaybı olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, bazı kızlarımızın sorunlarından biri. Ama bu durum erkeklerin dikkatini çekmiyor, pek önem vermiyorlar. Ama rahatlaman için estetik bir operasyona karar verirsen bunu evlendiğinde eşinin onayıyla yap. Herhangi bir his kaybı olmaz. Doktor olarak bana göre de gerekmez.

Neden kan gelmiyor?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birçok kez ilişkiye girdik. Ne ilkinde ne de sonra benden kan geldi. Acaba nedeni nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, yıllardır bu konuyu yazıyorum, merak etme. Zarın esnek, evlendiğinde de kanamayacak. Dik dur.

Evleniyorum ama...

21 yaşındayım ve yakında düğünüm var. Nişanlımla çok iyi anlaşıyoruz ama penisimin sadece 7 santim. Bu durum beni çok kötü etkiliyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bir ölçüm hatası olduğunu sanıyorum. Kasık bölgesinde deri altı yağ birikimi varsa, önce o halledilmeli. Tabii ki evlilik olacak ama böyle ciddi bir konuya da uzaktan çare bulunmayacak. Uzmandan bire bir yardım ve çözüm arayacaksın. Hangi yöntem uygunsa o işlem yapılacak.

Geceleri boşalıyorum

18 yaşındayım, 1.78 boyunda, 70 kiloyum. Penisim 14 santim. Günde 2 kez mastürbasyon yapıyorum ve haftada 4-5 gün geceleri boşalıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, fazla tedirgin olacak bir durum yok. Adı üstünde, delikanlısın. Gece boşalmaları senin elinde değil. Ama mastürbasyon elinde. Alışkanlık durumuna getirip sayıları artırma. Mastürbasyonu haftada 3-4’e indir, gece boşalmaların da devam ederse buna bir tıbbi yardım gerekebilir. Bu sorun da böylece biter.

Ya evlenirsem?

21 yaşında kızım, geçen yıl biriyle birlikte oldum. Benden kan gelmedi. Sevgilimden kan gelmediği için beni terk etti. İleride evlendiğim zaman eşime ne diyeceğim diye düşünüyorum. Ne olur bana bilgi verin.

CEVAP

Sevgili okurum, düşünecek bir şey yok. Sadece “Esnek” dersin olur biter. Kesinlikle esnek olduğuna inanıyorum. Bu sana doğanın bir azizliği. Ne iyi ne de kötü, komplekse girme.

Kadınlar hiç aklımdan çıkmıyor, neden?

Penisim hep ereksiyon halinde. Aklımı başka şeylere vermeye çalışıyorum ama kadınlar, kızlar aklımdan çıkmıyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, irade, insanlık, kendi işlerine daha çok yoğunlaşmak ve yorulmak ve de bu konuyu kafana takmamak.

Şekerim var, sertleşme sorunu yaşıyorum

61 yaşında, 5 yıllık şeker hastasıyım. Son 1 yıldır iktidarsızlıktan şikayetim var. Acaba bu duruma nasıl bir çare bulacağız?

CEVAP

Değerli okurum, senin aracılığınla bütün şeker hastalarına duyuruda bulunmak istiyorum. Şeker hastalarında sertleşme mekanizmasında, damar sifonunda kaçak oluyor. Bu nedenle gerek korunmada gerek tedavide tüm hastaların kendilerine dikkat etmeleri şart. Tedavisi var, ama ultrasonla birlikte birkaç tetkik yapıldıktan sonra karar veriliyor.

Kız acı çekiyor

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman acı çekiyor. Acaba penisimin büyük olmasında mı kaynaklanıyor? Yoksa başka sebepleri var mı? Penisim 21 santim.

CEVAP

Değerli okurum, kız kaç yaşında? Acı çekmesi doğal. Senin penisin de doğalın üstünde ve ötesinde. Kıza yazık etme, sakın deneme.

Şimdiye kadar ilişkiye girmedim

18 yaşındayım, günde 5 kere mastürbasyon yapıyorum, yetmiyor. Bazen 8-9’a çıkıyorum. Hiç ilişkiye girmedim. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacağını sen düşün. Çölün ortasında kalmışsın. Kimse sana “Git ilişkide bulun” demiyor. Ama bu kadar açgözlülüğü ve iradesizliği de insan mantığı ve kimliği içine sindiremiyor. Yol senin oğlum.

Küçültmek mümkün olur mu?

23 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımın penisi çok büyük. Birlikte olduğumuzda çok canım yanıyor. Acaba nişanlımın cinsel organının küçültülmesi mümkün mü?

CEVAP

Sevgili okurum, çok zor bir sorun. Penisin küçültülmesi söz konusu değil. Tek yöntem, onu idareli kullanmak. Bunu birlikte keşfedin.

GÜNÜN SÖZÜ

Ömre değer biçilseydi, herkes kendini en zengin görürdü. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder