Futbol ÖZET - Fenerbahçe: 0 Kasımpaşa: 0
Paylaş
ÖZET - Fenerbahçe: 0 Kasımpaşa: 0

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı ağırladı. Kadıköy'de büyük çekişmeye sahne olan mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi.

Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı ağırladı. Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat, Krasnodar maçında çok eleştirilen Emenike'yi ve ısrarla ilk 11'e almadığı Fernandao'yu yedek bıraktı. Moussa Sow, ileri uçta, Miroslav Stoch ise sağ kanatta yer aldı.

Emenike'yle birlikte kadro dışında bırakılan daha sonra ise yine birlikte affedilen Gregory van der Wiel de Şener Özbayraklı'nın yerine ilk 11'de forma giydi.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI


Karşılaşmanın ilk düdüğü çaldı. Maça Fenerbahçe başladı.

Dakika 6: Castro'nun Fenerbahçe kale sahasına gönderdiği orta tehlike yarattı. Pozisyonu zaklaştırmayı başaramayan Fenerbahçe savunması topu kornere gönderdi. Kasımpaşa kornerden sonuç alamadı.

Dakika 7: Fenerbahçe'de Miroslav Stoch'un kullandığı serbert vuruş Kasımpaşa savunması tarafından uzaklaştırıldı.
Topu bir anda önünde bulan Van der Wiel isabetsiz bir şut çıkardı. Top farklı bir şekilde auta çıktı.

Dakika 17: Fenerbahçe Miroslav Stoch'un ayağından önce sağ sonra sol kanattan olmak üzere iki korner atışı kullandı. Kaleci Ramazan topu başarılı bir şekilde kontol edip, takımını atağa çıkardı.

Dakika 19: Miroslav Stoch, hakemin verdiği faul kararı sonra elindeki topu yere vurarak itiraz etti ve sarı kart gördü.

Dakika 21: Sağ kanattan Stoch'un Kasımpaşa ceza sahasına yaptığı orta tehlikeli bir atağa dönüştü. Savunmanın uzaklaştırdığı top De Souza'nın önünde kaldı. Sert bir şut çıkaran Brezilyalı, Ramazan'ı geçemedi.

Dakika 30: Fenerbahçe oyunu Kasımpaşa yarı sahasına yıktı. Hollandalı Va der Wiel'in sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği topları Kasımpaşa savunması başarıyla savuşturdu.

Dakika 33: Sol kanatta İsmail Köybaşı'nın kaptırdığı Fenerbahçe kalesinde pozisyona dönüştü. Sol kanattan ceza sahasına giren Castro, düzgün bir vuruş yapamayınca Kasımpaşa mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamamış oldu.

Dakika 35: Orta sahada topu ayağına alan Miroslav Stoch üst üste çalımlarla kaleye yaklaştı. Ceza girmeden şutunu çıkaran Stoch isabet sağlayamadı.

Dakika 39: Joseph de Souza'nın ara pasına hareketlenen İsmail, ceza sahasına girer girmez ortasını yaptı ama top Ramazan'da kaldı.

Dakika 42: Ceza sahası dışında topla buluşan Eduok'un rakiplerinden sıyrılarak attığı şutta top üstten auta gitti.

İlk yarı sonucu: Fenerbahçe: 0 Kasımpaşa: 0

Fenerbahçe'de ikinci yarıya Mousa Sow'un yerine Fernandao oyuna girdi

Dakika 47:
İkinci yarıya iki takım da top kayıplarıyla başladı. Fenerbahçe uzun toplarla Kasımpaşa kalesinde etkili olmaya çalışıyor. Kasımpaşa savunması şu ana kadar başarlı.

Dakika 50: Volkan Şen başarılı çalımlarla ceza sahasına kadar girdi. Rakipleriyle girdiği mücadale sonrası kendini yerde bulan Volkan Şen penaltı kararı beklerken, Fırat Aydınus "devam" dedi.

Dakika 52: Sol köşe gönderinde Volkan Şen'i düşüren Popov sarı kart gördü. Faulden doğan serbest vuruşu ceza sahasına gönderen Miroslav Stoch topu adeta Ramazan'ın kucağına gönderdi.

Dakika 57: Hücumda Fenerbahçe'nin kaybettiği top kontra atağa dönüştü. Ceza sahasına yaklaşan Bengali Koita'nın attığı şut isabet bulmadı.

Dakika 60: Fenerbahçe bu dakikalarda baskısını iyice arttırdı. Kaptıkları toplarla hızlı hücumlara çıkan Kasımpaşa Koita'yla etkili olmaya çalışıyor.

Dakika 62: Volkan Demirel ve Skrtel'in bir anlık anlaşmazlığı Kasımpaşa'nın maçtaki en net pozisyonunu bulmasına sebep oldu. Adem Büyük topu boş kaleye göndermekte ağır davranınca Skrtel araya girerek hatasını telafi etti.

Dakika 72: Oyuna girdiğinden beri bir türlü etkili olamayan Fernandao'nun uzaktan attığ şut kaleyi bulmadı.

Dakika 75: Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın yerine Salih Uçan, Kasımpaşa'da Adem Büyük yerine Turgut Doğan oyuna girdi

Dakika 80: İsmail Köybaşı'nın sol kanattan kullandğı serbest vuruş Ramazan'ı ellerinde kaldı

Dakika 85: Fenerbahçe taraftarı oynanan futboldan memnun değil. Kaybedilen toplardan sonra uğultu başladı.

Dakika 90: Fenerbahçe'de ikinci yarıda oyuna giren Salih Uçan son saniyelerde çıkardığı şutla gole çok yaklaştı. Top az farkla dışarı çıktı.


İşte iki takımın maç kadrosu:

Fenerbahçe:

Volkan Demirel - Simon Kjaer - Gregory Van Der Wiel - İsmail Köybaşı - Martin Skrtel - Mehmet Topal - Miroslav Stoch - Josef De Souza - Ozan Tufan - Volkan Şen - Moussa Sow

Yedekler:

Fabiano Ribeiro - Roman Neustadter - Şener Özbayraklı - Hasan Ali Kaldırım - Salih Uçan - Fernandao - Emmanuel Emenike

Kasımpaşa:

Ramazan Köse - Veysel Sarı - Olivier Veigneau - Strahil Popov - Cristian Titi - Loret Sadiku - Samuel Eduok - Abdullah Durak - Adem Büyük - Andre Castro - Bengali Koita

Yedekler:

Eray Birniçan - Vasil Bozhikov - Kenneth Otigba - David Pavelka - Cristian Guanca - Tunay Torun - Turgut Doğan Şahin

Haberin Devamı