Magazin 'Özge dengemi bozdu tedavi olacağım'

'Özge dengemi bozdu tedavi olacağım'

Paylaş
'Özge dengemi bozdu tedavi olacağım'

Ünlü manken Özge Ulusoy ile geçen yaz evlenip ailesi karşı çıkınca bir ay sonra boşandığı yapımcı Ferruh Taşdemir arasında sular durulmuyor. Çift şimdi de THY'nın Şangay uçağında yaşadıkları tartışmayla gündemde...

Ulusoy tartışmanın ardından twitter sayfasına yazdığı “Bu adam normal değil, başıma bir şey gelirse sorumlusu odur. Beni Türkiye’ye rezil etmekle suçladı” mesajıyla dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Defile için Şangay’da bulunan Ulusoy, “Kendisini görmek istemiyorum defalarca anlattım. Medeni bir şekilde kaç konuşma yaptım, ısrarla yoluma çıkıyor, hayatımdan çıkmıyor, insanlar bir şey yaşar ve olmazsa ayrılır. Kendisi bunu idrak etmiyor.

Çok kötü şeyler yaşadım, karakolluk bile olduk, nasıl anlamaz bir insan ya istemiyorum onu kendini rezil etti işte... Etrafımda herkes şokta, inanamıyorlar. Çok üzgün ve sinirliyim” dedi.

UÇAKTA SÜRPRİZ

Geçen ay karakolluk olduğu Ulusoy’un gönlünü almak için 29. yaşgününde sürpriz yapmaya karar verdiğini anlatan Taşdemir ise, “Özge defile için çarşamba günü Çin’e gidecekti. Aynı gün doğum günüydü. Sürpriz yapmak için birlikte geçirdiğimiz güzel günlerin görüntülerinden oluşan bir DVD hazırlatıp uçağa en son ben bindim.

Business Class’taki yerime oturdum. Uçak havalandıktan bir saat sonra da güllerle birlikte DVD’yi hostesle Özge’ye gönderdim. Business’ta oturduğumu anlayıp öfkeyle geldi ve kriz geçirmiş şekilde ‘Senin burada ne işin var?’ diyerek herkesin içinde bağırdı, üç kez daha gidip geldi, hakaret etti.

Ben sesimi çıkarmadım. Hosteslere beni şikâyet etmiş, ‘Bu adam eski kocam korkuyorum’ demiş. Onlar da bir şey yapamayacaklarını çünkü yerimden bile kalkmadığımı söylemiş. twitter’a benimle ilgili ‘Aşk barbarlık mı?’ şeklinde bir sürü şey yazmış. Ben barbar mıyım, Ne yapmışım ona?” diye konuştu.

REKLAM YAPIYOR



Ardından Ulusoy’la mesajlaşıp kaldığı otelin lobisinde buluştuklarını anlatan Taşdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:“Benimle birlikte olmak istemediğini söyledi. Ben de ‘Seni anlıyorum ama neden asılsız iftiralar yapıyorsun, sadece sana sürpriz yapmak istedim?’ dedim. O da ‘Hayatımda 10 gündür Can diye biri var’ dedi.

Ben de 20 gün önce ayrıldığımızı hatırlatıp nasıl 10 gündür başka biriyle birlikte olduğunu sorup gittim. Arkamdan gelip ‘Seni soğutmak için yalan söyledim’ dedi. İlk uçakla döndüm. Doğum gününde dünyanın öbür ucuna gitmişim, bu bana yapılır mı? Zaten geçen günlerde karakola gidip şikâyetçi olmuşsun, daha ne ‘Korkuyorum’ diyorsun. Beni çok tahrik ettiği için hayatımda bir kez tokat attım.

Bunun pişmanlığını hâlâ yaşıyorum. Özge benim de dengemi bozdu. Kendisi çift karakterli... Onun yüzünden tedavi olacağım. Bütün ailemi, yakınlarımı arayıp huzursuz etti. Annem ona ‘Kızım Ferruh şimdiye kadar kimseyi öldürmedi, korkma seni de öldürmez’ demiş.”

2

Haberin Devamı