Magazin Özge Ulusoy'dan açıklama geldi: Arda Turan ile kesinlikle birlikteliğim yok

Özge Ulusoy'dan açıklama geldi: Arda Turan ile kesinlikle birlikteliğim yok

Paylaş
Özge Ulusoy'dan açıklama geldi: Arda Turan ile kesinlikle birlikteliğim yok

Barselonalı futbolcu Arda Turan ile aşk yaşıyor haberleri sonrası manken Özge Ulusoy, biraz önce Duymayan Kalmasın'a konuştu. Özge Ulusoy ''Arda Turan ile kesinlikle birlikteliğim yok'' dedi

2.5 yıldır aşk yaşadığı Aslıhan Doğan’dan 4 gün önce ayrılan Arda Turan hiç vakit kaybetmeden kendisine yeni bir sevgili buldu. Manken Özge Ulusoy ile aşk yaşamaya başladı.

Sevgililer 23 Eylül Cumartesi gecesi Cihangir’deki gece kulübü Hazine’de eğlenirken yakınlaştı. Daha sonra Emirgan’daki ‘Gizli Kalsın’a gittiler. Kulüpten sabaha karşı el ele çıktılar.

İLGİNÇ TESADÜF!

Özge Ulusoy da, Hacı Sabancı’dan 3.5 ay önce ayrılmıştı. Sürpriz aşkın ardından ilginç bir tesadüf ortaya çıktı! Özge Ulusoy 2013-2014 arasında bir alışveriş sitesinin sahibi Hakan Baş ile aşk yaşadı.



Hakan Baş’ın ortağı ise Arda Turan. İkili hâlâ sıkı dost. Futbolcu ne zaman İstanbul’a gelse birlikte eğlenmeye çıkıyorlar. Ancak Arda Turan ile Hakan Baş’ın bu durumdan rahatsız olmadığı kesin.

''KONUŞMAYACAĞIM''

Dün akşam Murat Boz konserinde objektiflere yakalanan Özge Ulusoy, kendisine yöneltilen Arda Turan sorularına sadece “Konuşmayacağım” demişti.



Özge Ulusoy konserde Murat Boz'un "Özledim" şarkısını avaz avaz söyledi...

İŞTE O ANLAR:



ÖZGE ULUSOY AZ ÖNCE AÇIKLADI!

Özge Ulusoy bugün Star TV'deki Duymayan Kalmasın programına yaptığı açıklamada ise Arda Turan ile aşk yaşamadığını söyledi.




Haberin Devamı