Spor Özgener'den Fener'e destek

Özgener'den Fener'e destek

Paylaş
Özgener'den Fener'e destek

Fenerbahçe Acıbadem'in sponsoru Mehmet Ali Aydınlar, Federasyon Başkanı Mahmut Özgener'i Şampiyonlar Ligi maçlarına davet etti

Süper Lig’in 25. haftasında oynanan Galatasaray-Ankaragücü maçında bir taraftarın kavga sonucu tribünden düşmesi sonrası Disiplin Kurulu’ndan Cim Bom’a para cezası çıkmış, bunun üzerine Fenerbahçe Kulübü Futbol Federasyonu’nu sert bir biçimde eleştirmişti.

Haberin Devamı

Basın toplantısı düzenleyen Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, “Bazı kulüplerimizin yöneticileri Türk futbolunun değişen ve gelişen vizyonunu bir kenara bırakıp ‘skor yöneticiliği’ yapıyorlar” diyerek Sarı-Lacivertli yönetimi eleştirmişti. Başkan Aziz Yıldırım da basının karşısına çıkıp “Kulüpler ilk defa federasyondan bu kadar şikayetçi” diyerek federasyona yanıt vermişti.

Federasyon ile Fenerbahçe arasında soğuk rüzgarlar eserken, Fenerbahçe Acıbadem’in sponsoru Acıbadem Sağlık Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Özgener’i yarın Cannes’da başlayacak Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarına davet etti. Bu daveti kabul eden Özgener, Fenerbahçe’yi alkışlayacak.