Spor Özhan Canaydın'ı uğurladık

Özhan Canaydın'ı uğurladık

Paylaş
Özhan Canaydın'ı uğurladık

Bursa'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Özhan Canaydın son yolculuğuna uğurlandı

Galatasaray Kulübü’nün eski başkanlarından Özhan Canaydın için ortağı olduğu Biesseci firmasının bahçesinde tören düzenlendi. Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) kurulu Biesseci Bursa Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş önünde düzenlenen tören nedeniyle, fabrikada üretim durduruldu.

İŞÇİLER AĞLADI

Özhan Canaydın’ın cenazesi, idari personel ve işçilerin toplandığı fabrika bahçesine getirildi. Burada, Canaydın’ın vasiyeti üzerine işçilerden helallık istendi ve dualar okundu. Bu sırada, işçilerin büyük bölümünün ağladığı gözlenirken, adının "Murat" olduğu öğrenilen bir çalışan ise baygınlık geçirdi.

Fabrika bahçesindeki törene, Canaydın’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Adnan Öztürk, eski futbolculardan Suat Kaya, eski Galatasaraylı yöneticiler Fatih Gökşen, Bülent Tulun ve sarı-kırmızılı camianın önde gelen isimlerinden Orhan Yüce katıldı. Törenin ardından Bursa OSB Camisi’ne götürülen Canaydın’ın cenazesi, burada kılınacak namazın ardından Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

ALBAYRAK: YENİ STADA İSMİ VERİLMELİ

Galatasaraylı eski yönetici Abdurrahim Albayrak, Özhan Canaydın’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını ifade ederek, "Özhan Canaydın başkanımızın isminin yeni Seyrantepe Stadı’na verilmesi çok uygun olur diye düşünüyorum" dedi.

ALİ KOÇ: HEPİMİZİN AĞABEYİYDİ

Galatasaray Kulübü eski Başkanı Özhan Canaydın'ın cenazesi Organize Sanayi Camii'nde kılınan namazın ardından toprağa verilmek üzere Hamitler Mezarlığı'na hareket etti.

Organize Sanayi Cami'ndeki cenaze törenine Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı Murat Başesikoğlu, Milli Takımlar eski Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Eğitim Vakfı Kurucusu ve Koç Holding eski Yönetim Kurulu Üyesi İnan Kıraç, FB As Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursasporlu futbolcular, AKP Bursa Milletvekilleri Ali Kul, Ali Koyuncu, AKP Mersin Milletvekili Kürşat Tüzmen, CHP Bursa Milletvekili Abdullah Özer ve çok sayıda taraftar katıldı.

SADRİ ŞENER: ÇOK DEĞERLİ BİR BÜYÜĞÜMÜZDÜ

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadi Şener, "Özhan ağabey çok değerli bir büyüğümüzdü. Çok eski bir dosttu. Çok değerli bir insandı. Cenaze törenine bakınca bunu anlayabiliyoruz."

Fenerbahçe İkinci Başkanı Ali Koç da, "Özhan Bey'in ne kadar özel bir insanı olduğu belli oluyor. Ülkemiz için iş dünyası ve futbol dünyasında hepimize örnek olmuş bir kişilik. Herkesin Özhan ağabeyisiydi. Hepimizin başı sağolsun"

Canaydın bir süre önce ölen babası Mehmet Canaydın'ın Hamitler Mezarlığı'ndaki mezarının yanında toprağa verildi.

2

Haberin Devamı