Spor Özil: En iyi olmak istiyorum

Özil: En iyi olmak istiyorum

Paylaş
Özil: En iyi olmak istiyorum

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Mesut Özil, İspanya'daki yaşamından gelecekteki hedeflerine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu

Real Madrid'in sezon başında Werder Bremen'den transfer ettiği Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil, Almanya'nın Kazakistan ve Avustralya ile yapacağı maçlar öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"LÖW'E ÇOK ŞEY BORÇLUYUM"

Almanya Milli Takım Antrenörü Joachim Löw'ün kontratının uzatılmasına sevindiğini belirterek sözlerine başlayan Mesut, "Löw'e çok şey borçluyum. Almanya'nın elde ettiği başarılarda kendisinin büyük payı var. Takımdaki herkes gibi, ben de Joachim Löw'ün kontratının uzatılmasından dolayı çok mutluyum." şeklinde konuştu.

"MOURİNHO ÖZGÜVENİMİZİ ARTIRIYOR"

Real Madrid'e geldiği için çok mutlu olduğunu yineleyen yıldız oyuncu, "Real Madrid'in oyuncusu olduğum için çok gururluyum. Dünya çapında oyuncularla yan yana oynuyorum ve her zaman daha iyisini verebilmek için çok çalışıyorum.

Özellikle teknik direktörümüzün Mourinho olması, özgüvenimizi daha da yükseltiyor" dedi.

Boş zamanlarımda özellikle, Ronaldo, Khedira ve Ramos ile vakit geçiriyorum. Onun dışında ailem sürekli Madrid'de, onlara vakit ayırıyorum" ifadesinde bulundu.

"BARCELONA'YI GEÇMEYİ BAŞARACAĞIZ"

La Liga'nın çok mücadeleci bir lig olduğunu ve Barcelona'yı geride bırakacaklarına inandığını söyleyen Mesut Özil, "Biz ve Barcelona ligi domine ediyoruz. Ancak yine de çok kaliteli takımlar var.

Atletico Madrid, Villarreal, Sevilla bunlardan bazıları. Şampiyonluğu Barcelona'ya karşı elde etmek elbette zor olacak. Ama inanıyorum ki onları geçmeyi başaracağız" şeklinde konuştu.

"FIFA YILIN FUTBOLCUSU ÖDÜLÜ'NÜ İSTİYORUM"

Bir gün FIFA Yılın Futbolcusu ödülünü almayı hayal ettiğini belirten Mesut, "Dünyanın en iyilerinden biri olmak istiyorum. Bunun için de çok çalışıyorum ve doğru yolda olduğuma inanıyorum" dedi.

Son olarak, eski takımı Werder Bremen'in ligden düşme tehlikesi yaşadığının hatırlatılması üzerine, Mesut "Bunun olacağını sanmıyorum. Hâlâ güçlü bir kadroları var, son maçlarını da kazandılar. Ligde kalacaklardır. Oradan eski takım arkadaşlarımla görüşmeye devam ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı