Spor Özkahya: Lisansını yırtarım

Özkahya: Lisansını yırtarım

Paylaş
Özkahya: Lisansını yırtarım

İstanbul B.Ş.B-Fenerbahçe maçında futbolculara hakaret etmekle suçlanan Halis Özkahya, kendisine iftira atıldığını öne sürdü

İşte Halis Özkahya'nın Lig TV'ye yaptığı açıklamalar:

Futbolculara karşı hiçbir şekilde kaba davranmadım. Aksine bazı futbolcular bana karşı kaba tavırlar sergilediler. Maçtan bir gün önce Merkez Hakem Kurulu'nda toplandık, orada bize futbolcuların hakem otoritesini bozduğunu buna izin vermememizi söylediler bize.

Futbolcuların hakemi seyircinin kucağına atan tavırları olduğunu bunu müsade etmemezi ısrarla söylediler. O maçta futbolculara hakaret etmedim.

Kullandığım en ağır ifade 'futbolunu oyna işime karışma' oldu. Maçın 10. dakikasında Niang ile Cihan Haspolatlı bir mücadeleye girdi. Niang lehine bir faul verdim.

Efe bana, "Bırak bu işleri yav... " diye bir cümle kullandı. Ben beden eğitimi öğretmeniyim. Çocuklara orada spor ahlakını öğretiyorum. Böyle bir işi olan birisi sahada futbolculara bu cümleleri nasıl sarfeder.

Özkahya, bir de açık davette bulundu:


Maçın kasedi incelensin, dudak okuma uzmanları hem benim hem de futbolcuların söylediklerini ortaya çıkarsın. Eeğer futbolculara karşı hakarete varan bir şey söylediysem, lisansımı LİG TV stüdyosunda Markus Merk'in önünde yırtacağım..

Haberin Devamı