Spor Özkan Sümer'den Hacıosmanoğlu'na tepki

Özkan Sümer'den Hacıosmanoğlu'na tepki

Paylaş
Özkan Sümer'den Hacıosmanoğlu'na tepki

Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Özkan Sümer, kulübün oluşumunu bilmeyip mücadelesi ve varlığında yer almayanların görev yapma anlayışlarının, siyasi ve ticari ilişkiler geliştirerek sosyal statü kazanmayı amaçlamak olduğunu savundu.

Sümer, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Fenerbahçe maçı öncesi ve sonrası yaptıklarının düşündürücü olduğunu belirtti.

"Trabzonspor takımını sahadan çekmek kimsenin haddine değildir" ifadesini kullanan Sümer, kulübün büyüklüğünü, haksızlıkları aşarak kazandığını vurguladı.

Trabzonspor’un tüm değerlerini silip, süpüren bir "tsunami"nin yaşandığını ileri süren Sümer, "Trabzonspor’a can vermek" iddiasıyla göreve gelenlerin, kulübün canını okuduğunu iddia ederek, şunları kaydetti:
"Ne yazık ki Trabzonspor, bağnazlıkta, aymazlıkta, zorbalıkta, vandallıkta zirve yaptığı bir dönem yaşıyor. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun 3 Kasım 2014 tarihinde ’benim yaptıklarımı bugüne kadar kimse yapmamıştır’ açıklaması son derece doğru. Zira ceza şampiyonu, transfer rekortmeni, borçlanma lideri olarak bugüne kadar değil, bundan sonra da kimsenin kıramayacağı bir rekora sahip olduğunu söyleyebiliriz. Trabzonspor’un oluşumunu bilmeyenler, doğasını görmeyenler, varlığında yer almayanlar, mücadelesine katılmayan kimselerin görev yapma anlayışları, Trabzonspor’un yüceliğine uyum sağlamak değil, önemlileşmek, siyasi ve ticari ilişki geliştirmek ve sosyal bir statü kazanmak içindir."

AA

Haberin Devamı